Πρόταση ταινίας : Τhe back up plan

Μια ανάλαφρη ρομαντική κομεντί, για όσους θέλουν να δροσιστούν λιγάκι μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού. Μία JLo που δε θα αφήσει άντρα (αλλά και γυναίκα) να μείνει με κλειστό στόμα αλλά και ένα συμπρωταγωνιστή πολύ.. συμπαθητικό και ανερχόμενο. H ταινία με μια ματιά: Το βιολογικό ρολόι της Ζόι (Jennifer Lopez) χτυπά αλλά κανένας σύντροφός της δε φαίνεται να το ακούει. Η ηρωίδα μετά από πολλές αποτυχημένες σχέσεις που την έχουν κάνει πολύ δύσπιστη και συγκρατημένη απέναντι στο αντίθετο φύλο και με βαρύ οικογενειακό ιστορικό -ο πατέρας της εγκατέλειψε την μητέρα της όταν αρρώστησε- αποφασίζει να ζήσει μόνη της τη μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής της, την εμπειρία της μητρότητας. Την ημέρα όμως της εξωσωματικής γονιμοποίησης γνωρίζει τον γοητευτικό Σταν (Alex O’Loughlin) που φαίνεται ότι μπορεί να της αλλάξει τα σχέδια άλλα και όλη της τη ζωή. Κάποιες φορές, αλλιώς προγραμματίζουμε τα πράγματα και αλλιώς θέλει η μοίρα να έρθουν. Όπως και να χει ποτέ δεν ξέρεις πότε έρχεται και πότε συμβαίνει η αλλαγή.

Ενδυματολογικά θα θαυμάσετε σίγουρα τη Lopez, αφού δεν έχει αφήσει Louboutin αφόρετο αλλά και γενικά από θέμα φωτογραφίας η ταινία είναι συμπαθητική.

Ο σκηνοθέτης (Άλαν Πουλ) και η σεναριογράφος κάνουν κριτική στη μοντέρνα τάση των φεμινιστικών κινημάτων και φωτίζουν την πλευρά πώς μπορεί μια γυναίκα να πάρει την απόφαση να είναι μόνη της στο ρόλο της μητέρας-γονιού, αντίθετα με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Περνά πολύ ευχάριστα η ώρα και θα το διασκεδάσετε σίγουρα.. Βέβαια για όσους από εσάς έχετε δει το τρέιλερ, μην περιμένετε να δείτε περισσότερες αστείες σκηνές από αυτές που είδατε ήδη.

Η Lopez φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά και στην ηθοποιία και το είδος αυτό της πάει πολύ.

Είδος: Κομεντί

Διάρκεια: 106′

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;