Καλλιστεία 2010 | Σταρ Ελλάς 2010 η Άννα Πρέλεβιτς!

Νικήτρια του φετινού λαμπερού διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1, ανακηρύχθηκε η Άννα Πρέλεβιτς, κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς. Επειδή δε θέλω να ασχοληθώ με τη νικήτρια πριν την γνωρίσω όμως, θα σας δώσω τα “τεχνικά χαρακτηριστικά”: Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1.81 και μιλά αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και σερβικά. Α, είναι και φοιτήτρια, σπουδάζει ΜΜΕ στο Λονδίνο.

Υπόλοιποι τίτλοι:

Μις Ελλάς 2010: Μαντώ Γαστεράτου

Μις Γιανγκ 2010: Μελίνα Ζιρή

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς: Μαρία Τσαγκαράκη

Αναπληρωματική Μις Ελλάς: Ελεονώρα Πρεντς

Αναπληρωματική Μις Γιανγκ: Αναστασία Σιδηροπούλου

Μις Τουρισμός: Βαλεντίνα Μαγαλιού

Εγώ θέλω να επικεντρωθώ στον θεσμό πιο πολύ και στην φετινή κατάντια του. Καταρχήν, ήταν η πρώτη χρονιά που δεν έγινε σε κάποια μπουζουκλερί, αλλά σε στούντιο και συγκεκριμένα στα στούντιο ΚΑΠΠΑ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δε χωράει τον ίδιο αριθμό παρευρισκομένων όσο τις προηγούμενες χρονιές, αλλά αφού έτσι κι αλλιώς δε με καλούσαν, δε με νοιάζει. Άλλο είναι το θέμα που “καίει”. Η κριτική επιτροπή!

Ο ΑΝΤ1 για κάποιο λόγο με εκδικείται κάθε φορά, γιατί δε με βάζουν ούτε στο Next Top Model κριτή, ούτε στα Καλλιστεία. Εντάξει εντάξει, θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός, αλλά μία παρουσίαση της επταμελούς επιτροπής, θα σας πείσει πως και για μένα υπήρχε χώρος… Nick Giannopoulos, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, Δημήτρης Βλάχος, Χάρης Χριστόπουλος, Μαρία Αντιμισάρη, Γιάννης Μιχαηλίδης και Σεράϊνα Καζαμία. Ποιος είναι καλύτερός μου;

Εντάξει, δεν ασχολούμαι άλλο με εμένα, θα ασχοληθώ με την Καγιά. ΑΝΤ1, σε παρακαλώ, όχι άλλη Βίκυ Καγιά. Ντε και καλά να την κάνεις παρουσιάστρια, κάποιοι άνθρωποι απλά δεν κάνουν! Είναι η μόνη πιο κρύα από την Τατιάνα Στεφανίδου. Και πες οκ, η Τατιάνα έχει ένα στυλ βρε αδερφέ, που το υποστηρίζει. Η Καγιά αν ήταν ελάχιστα πιο ψεύτικη, θα ήταν από πλαστικό. Τουλάχιστον, είναι η μόνη που μπορεί να νικήσει την Ελένη Μενεγάκη και τη Μαρία Μπεκατώρου μαζί, σε ατάκες!

Αναφέρω ενδεικτικά από χτες, τα σχόλια για τις υποψήφιες, οι οποίες: “κάνουν τα δυνατά τους” και “είναι φοιτήτριες, έχουν σπουδάσει”. Τουλάχιστον, παραδίδει μαθήματα οικιακής οικονομίας, λέγοντας πως “η βράση κολλάει στο σίδερο”. Highlight μαργαριταριών βέβαια, όταν μιλώντας με τον πρωταγωνιστή και σεναριογράφο του Kings of Mykonos, Nick Giannopoulos, ακούγοντας πως η ταινία έχει κόψει στην Αυστραλία 600.000 εισιτήρια, απάντησε «να τα χιλιάσετε»… Μάλλον η Βικούλα δεν “έκανε τα δυνατά της”… Κάθε πέρσι… Και καλύτερα!

Disclaimer: Η φωτογραφία της νικήτριας, είναι ανηρτημένη από την ίδια δημόσια στο προφίλ της στο facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;