Ημέρα Ανοιχτής Ενημέρωσης (OPEN DAY) από το Mediterranean College

Από neolaia.gr Team 9 Ιουνίου 2010

Το Mediterranean College διοργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου από τις 18.00 έως τις 20.00 Ανοιχτή Ενημέρωση (Open Day) για τους υποψήφιους φοιτητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, στάση Αγγελοπούλου ή σταθμός Βικτώρια).

Στη διάρκεια του Open Day οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν από τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους για το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει, τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την παρακολούθηση του και τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει. Η ενημέρωση θα γίνετε σε μικρές ομάδες εργασίας, αντίστοιχες με τον τομέα σπουδών των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, τα στελέχη του Admissions Office, του Student Affairs Office και του Career Office θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής, με τις υπηρεσίες φοιτητών και επαγγελματικού προσανατολισμού και με το πρόγραμμα των υποτροφιών και των ειδικών επιδοτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011.

Στόχος του Mediterranean College είναι να βοηθήσει στον επαγγελματικό προσανατολισμό των φοιτητών και να τους παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ταιριάζει και που θα τους προσφέρει μια επιτυχημένη καριέρα στην ανταγωνιστική επαγγελματική αρένα. Άξιο αναφοράς είναι το εντυπωσιακό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του Κολεγίου (84%), ποσοστό που συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ