Η ASUS παρουσιάζει την ταχύτερη μνήμη Triple Channel στον κόσμο

Από neolaia.gr Team 7 Ιουνίου 2010

Η ASUS Παρουσιάζει την ταχύτερη μνήμη Triple Channel στον κόσμο, με συχνότητα χρονισμού στα 2333MHz. Η Asus καταφέρνει να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ, και βοηθά τους καταναλωτές να εργάζονται ταχύτερα και πιο αποδοτικά

Η ASUS, μια  από τις κορυφαίες εταιρείες  τεχνολογίας, με ηγετική θέση στην αγορά των μητρικών καρτών σε ολόκληρο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι οι μητρικές της κάρτες κατάφεραν να πετύχουν την υψηλότερη ταχύτητα χρονισμού που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα για μνήμη τεχνολογίας triple channel DDR3.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τις εξαιρετικές επιδόσεις, οι κάρτες της σειράς P6X58D Premium επιβεβαιώνουν ότι είναι ικανές να υποστηρίζουν μνήμες τριπλού διαύλου DDR3 στα 2333MHz, λαμβάνοντας τη σχετική πιστοποίηση Intel XMP, ή αλλιώς Extreme Memory Profile. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή αποτελεί μια από τις πιο αυστηρές δοκιμασίες στην αγορά μητρικών, σχεδιασμένη αρχικά για να καλύπτει τις ανάγκες των extreme gamers και των overclockers, η οποία αρχίζει πλέον να γίνεται δημοφιλής και μεταξύ των λιγότερο απαιτητικών χρηστών. Λίγες κάρτες καταφέρνουν να περάσουν ‘αέρα’ τις δοκιμές XMP, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα και τις δυνατότητες των προϊόντων της ASUS.

Λεπτομέρειες για  τη διαδικασία πιστοποίησης μπορούν  να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα: http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm

Οι κάρτες P6X58D Premium έχουν σχεδιαστεί με βάση την  τεχνολογία ASUS Xtreme Design, ειδικά για τους ενθουσιώδεις χρήστες, τους gamers και  όσους αρέσκονται στις συγκριτικές δοκιμές (benchmarkers). Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη σταθερότητα των καρτών, χαρακτηριστικά που οδήγησαν στην επίτευξη ενός καινούριου ρεκόρ απόδοσης. Οι κάρτες P6X58D Premium, οι οποίες χρησιμοποιούν το chipset X58,  κατάφεραν να ανεβάσουν στα 2333MHz τη συχνότητα λειτουργίας της μνήμης τεχνολογίας triple channel DDR3, χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή Intel Core i7-980X και τσιπάκια μνήμης Kingston HyperX® triple-channel DDR3*.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Η ASUS ανεβάζει τη συχνότητα χρονισμού στις μνήμες triple channel DDR3 των καρτών P6X58D Premium

Οι  εντατικές δοκιμασίες φέρνουν τις νίκες

Η ASUS, γνωστή για την τάση της να μην αποκρύπτει τίποτα, θέτει συνεχώς όλες τις κάρτες της  κάτω από ιδιαίτερα σκληρές δοκιμασίες, ώστε να είναι σε θέση να αποκαλύψει τις μέγιστες δυνατότητές τους και να εξασφαλίζει τον υψηλότερο βαθμό συμβατότητας και σταθερότητας στη λειτουργία. Αυτό αφορά τις πλατφόρμες και της Intel, και της AMD, κάνοντας την επιλογή των προϊόντων της ASUS, συνταγή για την απόλυτη ηρεμία των χρηστών PC. Σε μια άλλη αντίστοιχη δοκιμασία ορόσημο, η σειρά μητρικών καρτών ASUS P7P55D-E, βασισμένες στο chipset P55 της Intel, κατάφεραν πρόσφατα να σπάσουν και το αντίστοιχο ρεκόρ για μνήμες dual-channel DDR3, με συχνότητα χρονισμού στα 2.5GHz, την υψηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ για μνήμες αυτού του τύπου.

Παράλληλα, η μητρική κάρτα Republic of Gamers Crosshair IV Formula, βασισμένη στο chipset 890FX της AMD, επίσης μέσα από ακραίες δοκιμασίες εξέλιξης, κατάφερε να διακριθεί για την πιο γρήγορη μνήμη dual channel DDR3 για τους χρήστες πλατφόρμας AMD.

Η προσήλωση  της ASUS σε πολύ απαιτητικές διαδικασίες δοκιμών για τις επιδόσεις των προϊόντων της, είναι βέβαιο ότι και στα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να ωφελεί, τόσο τους καταναλωτές, όσο και το σύνολο του κλάδου.

* Μνήμη Kingston HyperX® triple-channel DDR3, κωδικός προϊόντος KHX2333C9D3T1FK3/6GX

Σχετικά με την ASUS

Η ASUS είναι  μία πρωτοπόρος εταιρεία της νέας ψηφιακής εποχής, η οποία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που  περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, netbooks, μητρικές κάρτες, κάρτες γραφικών, οθόνες, επιτραπέζιους υπολογιστές, servers, λύσεις ασύρματης δικτύωσης, κινητά τηλέφωνα και δικτυακό εξοπλισμό.  Με οδηγό την καινοτομία και τη δέσμευση για υψηλή ποιότητα, η ASUS σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα τα οποία καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού σπιτιού ή γραφείου, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μέσα στο 2009, η ASUS κέρδισε 3.268 διακρίσεις και έτυχε ευρύτατης αναγνώρισης για την επανάσταση που έφερε στη βιομηχανία των υπολογιστών το Eee PC™. Με προσωπικό που ξεπερνά τα 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και μια κορυφαία ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, ο κύκλος εργασιών της για το 2009 ανήλθε στα 7.5 δις δολάρια ΗΠΑ. Η ASUS βρίσκεται για 12η συνεχή χρονιά στη λίστα “InfoTech 100” του Business Week και συγκαταλέγεται στις δέκα κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας.

Μητρικές  κάρτες ASUS : H No.1 επιλογή  σε ολόκληρο τον κόσμο

Η ASUS είναι  η νούμερο 1 μάρκα μητρικών καρτών στον κόσμο, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς motherboards. Σήμερα, ένας στους τρεις υπολογιστές διαθέτει μητρική κάρτα από την ASUS. Η ASUS βρίσκεται στην τεχνολογική πρωτοπορία με μεγάλο αριθμό καινοτομιών οι οποίες κατάφεραν να καθιερωθούν ως πρότυπα για ολόκληρο των κλάδο.  Στα πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνονται το Hybrid Phase power design, το Hybrid Processor και Hybrid Switch overclocking design, καθώς και η τεχνολογία Protect 3.0 που εξασφαλίζει ασφαλή λειτουργία. Μετά από δεκαετίες εμπειρίας και αφοσίωσης στην εξέλιξη του σχεδιασμού μητρικών καρτών, η ASUS είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να οδηγεί την αγορά των motherboards, στους τομείς των επιδόσεων, της ασφάλειας και των αξιοπιστίας.

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ