Μουντιάλ 2010 | Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις στα ρόστερ

Από Γ. Τσαλίκης 13 Μαΐου 2010

Η πρώτη φάση της επιλογής των παικτών που θα ακολουθήσουν τις εθνικές πραγματοποιήκε, και έτσι οι προπονητές ανακοίνωσαν τους 30, από τους οποίους θα επιλέξουν τελικά 23 για το μουντιάλ του καλοκαιριού. Δεν έλειψαν λοιπόν οι εκπλήξεις.

Ξεκινάμε από την Γαλλία, όπου ο Ντομενέκ, απέκλεισε τους Καρίμα Μπενζεμά και Πατρίκ Βιεϊρά, ενώ πήρε μαζί του τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Στην Αργεντινή, ο ένας και μεγάλος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δυστυχώς (για όλους τους φίλους της Αργεντινής) δεν κάλεσε τους Καμπιάσο και Τζανέτι, ενώ κάλεσε τον Ντάτολο(!).

Στην Ολλανδία, εκτός θα μείνει ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι, το οποίο όμως, θα μπορούσε να προβλεφθεί, μετά τον εξάμηνο τραυματισμό του.

Στην Ιταλία, ο Μαρσέλο Λίπι άφησε εκτός τους Μίκολι, Κασάνο (αχ αυτό το παιδί, λίγο μυαλό να είχε, λίγο.. (μεταξύ μας, οι φαν του, τον λατρεύουμε ακριβώς για αυτό που είναι, και για δηλώσεις τύπου: «»Στο ποδόσφαιρο κάποιος με ισχυρή προσωπικότητα, μια πριμαντόνα, δεν πάει πουθενά. Μόνο αυτοί που είναι μαριονέτες και λένε ναι προχωρούν. Εγώ είμαι μια πριμαντόνα και η διπλωματία δεν έχει καμία θέση στο σπίτι μου» .)) και φυσικά την ψωνάρα τον Μπαλοτέλι.

Τέλος στην Βραζιλία, εκτός έμειναν Ροναλντίνιο και Αντριάνο, ενώ αντίθετα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε παρών!

Καλές ή κακές, αυτές θα είναι οι μεγάλες απουσίες του Μουντιάλ 2010, και σίγουρα σε περίπτωση αποτυχίας των ομάδων, θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την τιμητική τους!