Τα Looney Tunes στο The Mall Athens!

Το The Mall Athens υποδέχεται τα Looney Tunes, τους πιο αγαπημένους φίλους των παιδιών! Από τις 4 έως και τις 15 Μαΐου, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια στα ειδικά διαμορφωμένα, διαδραστικά stages, παρέα με τους Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Taz, Road Runner, Coyote και Daffy Duck, να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης και να πάρουν πολλά δώρα!

Τρέξιμο με τον Road Runner και το Coyote, μπάσκετ, ποδηλασία και επιτραπέζια παιχνίδια, όπως «Σκορ 4» και τρίλιζα, είναι μερικά μόνο από τα παιχνίδια που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, παρέα με τους μοναδικούς ήρωες Looney Tunes, οι οποίοι και θα πρωταγωνιστούν σε κάθε δραστηριότητα.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς κάθε μικρός μας φίλος που θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες θα κερδίζει Looney Tunes δώρα, όπως μπάλες, μπλουζάκια, μπρελόκ και αυτοκόλλητα, ενώ ακόμη μεγαλύτερα δώρα περιμένουν τους νικητές.

Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας χαρούμενες στιγμές Looney Tunes διασκέδασης στο The Mall Athens, συνδυάζοντας τις αγορές σας σε 200 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης.

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;