Τα Looney Tunes στο The Mall Athens!

Από Γ. Τσαλίκης 5 Μαΐου 2010

Το The Mall Athens υποδέχεται τα Looney Tunes, τους πιο αγαπημένους φίλους των παιδιών! Από τις 4 έως και τις 15 Μαΐου, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια στα ειδικά διαμορφωμένα, διαδραστικά stages, παρέα με τους Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Taz, Road Runner, Coyote και Daffy Duck, να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης και να πάρουν πολλά δώρα!

Τρέξιμο με τον Road Runner και το Coyote, μπάσκετ, ποδηλασία και επιτραπέζια παιχνίδια, όπως «Σκορ 4» και τρίλιζα, είναι μερικά μόνο από τα παιχνίδια που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, παρέα με τους μοναδικούς ήρωες Looney Tunes, οι οποίοι και θα πρωταγωνιστούν σε κάθε δραστηριότητα.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς κάθε μικρός μας φίλος που θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες θα κερδίζει Looney Tunes δώρα, όπως μπάλες, μπλουζάκια, μπρελόκ και αυτοκόλλητα, ενώ ακόμη μεγαλύτερα δώρα περιμένουν τους νικητές.

Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας χαρούμενες στιγμές Looney Tunes διασκέδασης στο The Mall Athens, συνδυάζοντας τις αγορές σας σε 200 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης.

(δελτίο τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ