Ζώδια | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 3/5 έως 9/5

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε στις 2 προηγούμενες εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και στο άρθρο Πανσέληνος στον Σκορπιό, σχετικά με τα επιπρόσθετα μέτρα και την ασφυκτική οικονομική πολιτική. Οι πιο σημαντικές πλανητικές όψεις αυτή την εβδομάδα είναι:

* 3/5: Τρίγωνο ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Πλούτωνα θα έπρεπε να δημιουργήσει μια μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης σχετικά με το τι επακριβώς συμβαίνει στην οικονομική ζωή της χώρας και τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Θα νιώσουμε μια σύγχυση σχετικά με το τι μας αξίζει σας έθνος και τι πραγματικά πρέπει να κάνουμε. Την ίδια ημέρα ημέρας το ενάμιση τετράγωνο Ηλίου – Κρόνου θα φέρει μια σειρά προκλήσεων οι οποίες θα έχουν ως στόχο την λογοκρισία και την φίμωση, σε όλους όσους προσπαθήσουν να εκφράσουν την θέληση και στην σκέψη τους απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο. Θα νιώσουμε ως αποδιοπομπαίοι τράγοι και άτυχοι της ζωής. Θα γίνουν προσπάθειες για έλεγχο των πολιτών. Το κλειδί είναι η αυτογνωσία. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Κάτι που πρέπει να ενσωματωθεί στην συνείδηση όλων μας.

* 11/5: ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ύλη και τα οικονομικά, γυρίσει σε ορθή πορεία. Και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον οικονομικό τομέα. Η παραπληροφόρηση θα λάβει τέλος. Με ορθόδρομο Ερμή μπορείτε επίσημα να υπογράψετε συμβόλαια, να κλείσετε συμφωνίες και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

* 14/5: Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί την σημερινή ημέρα στις 23 μοίρες και 09 πρώτα λεπτά του Ταύρου. Θα ευνοηθούν τα σταθερά ζώδια που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο ή από 20 – 29 μοίρες των σταθερών δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Τα οποία θα προβούν σε νέα ξεκινήματα γύρω από οικονομικά και σχέσεις.

Πηγή: astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;