iPad στην Ελλάδα; Όχι ακόμα!‏

Είναι 27 Ιανουαρίου, το σωτήριον έτος 2010. O Steve Jobs, ιδρυτής, ψυχή και CEO της Apple, παρουσιάζει το iPad, το tablet PC της Apple, που όλοι περιμένουν εδώ και χρόνια! Οι αντιδράσεις των ειδικών της τεχνολογίας διαφέρουν, περιμένοντας ίσως κάτι πιο πρωτοποριακό, με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα πρώτα reviews; Σε γενικές γραμμές, πολύ καλά!

Όμως, με τις πωλήσεις τι γίνεται; Άλλωστε εκεί κρίνεται πάντα η επιτυχία ενός προϊόντος. Η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iPad στην Αμερική αποτελεί ένα θρίαμβο για την Apple, που διέθεσε 300.000 iPad μόνο την 3η Απριλίου! Μέσα στην πρώτη εβδομάδα πούλησε μισό εκατομμύριο συσκευές! Η ζήτηση, όπως γίνεται φανερό, είναι τεράστια, αν και στα καταστήματα της Apple δεν εμφανίστηκαν οι γνωστές ουρές που βλέπουμε συνήθως την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iPhone.

Χθες, η Apple ανακοίνωσε ότι η διάθεση του iPad στον υπόλοιπο κόσμο θα καθυστερήσει μέχρι τα τέλη Μαΐου, καθώς η επιτυχία του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Το iPad επρόκειτο να κάνει ντεμπούτο εντός του Απριλίου σε εννέα αγορές εκτός των ΗΠΑ (Αυστραλία, Βρετανία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία και Ελβετία). Στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες διεθνείς αγορές επρόκειτο να φτάσει αργότερα, σε ημερομηνία που δεν είχε διευκρινιστεί. Μετά τις τελευταίες, όμως, εξελίξεις η ημερομηνία διάθεσης παραμένει άγνωστη. Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε ότι οι τιμές για τη διεθνή αγορά θα γίνουν γνωστές την ημέρα που θα αρχίσουν και οι πρώτες online προ-παραγγελίες, τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Ανυπομονείτε για το iPad;; Μάλλον πρέπει να ετοιμάσετε βαλίτσες για ταξιδάκι στην Αμερική! Διαφορετικά, υπομονή!

Συντάκτης: Θοδωρής Καψιμάλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;