Συμβαίνει τώρα: Παραιτήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου!

Από Γιώργος Γκριτζάλας 1 Απριλίου 2010

Τελικά η κόντρα μεταξύ της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και του Υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Παναρέτου, φαίνεται πως έφτασε στα άκρα. Όλοι διαβάσαμε τις φήμες που ήθελαν την Άννα Διαμαντοπούλου έξαλλη με την (τελευταία) τοποθέτηση του Γιάννη Παναρέτου στον 98,9 σχετικά με την πιθανότητα κατάργησης της βάσης του 10, όμως δεν περιμέναμε εξελίξεις, πολλώ δε μάλλον μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα!

Μεγάλη Πέμπτη λοιπόν και έσκασε η βόμβα, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που κατέφθασαν μόλις πριν από λίγα λεπτά με mail από στενό συνεργάτη της Υπουργού (τον οποίο και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του), η επιστολή με την οποία υποβάλει την παραίτησή της, βρίσκεται ήδη στα χέρια του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, δηλώνει τη δυσφορία της σχετικά με την κάλυψη που χαίρει ο Υφυπουργός από «κύκλους του Μαξίμου» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες σχετικά με το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η παραίτηση της Υπουργού, οπότε παρότι Μεγάλη Πέμπτη, να ξέρετε πως θα μάθετε πρώτα από εδώ την όποια εξέλιξη, μιας και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το… κέντρο των εξελίξεων.