Austrian Airlines: Δυναμική Παρουσία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010

Η Αustrian Airlines προσφέρει ένα δυνατό προϊόν για το ερχόμενο θερινό πρόγραμμα: από τις 29 Μαρτίου 2010, η αεροπορική εταιρία θα εκτελεί, καθημερινές, απευθείας πτήσεις σε δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς Βιέννη. Σε αυτές τις προγραμματισμένες πτήσεις η Austrian Airlines θα αυξήσει τη διαθέσιμη δυναμικότητα, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα αεροσκάφη από πριν. Επίσης, θα προσφέρει ένα εκτενές πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων με τη θυγατρική Lauda Air προς 17 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας

Το καλοκαίρι του 2010 η Austrian Airlines θα προσφέρει προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις προς Βιέννη. Στη Βιέννη, οι πελάτες μπορούν είτε να απολαύσουν το πνεύμα των Αψβούργων αυτοκρατόρων για τις διακοπές τους είτε να συνεχίσουν το ταξίδι τους ομαλά, καθώς ο κόμβος της Austrian Airlines στο διεθνή Αερολιμένα Βιέννης είναι ο ταχύτερος αερολιμένας μετεπιβιβάσεων. Με χρόνο μετεπιβίβασης μόλις 25 λεπτά, ο κόμβος της Βιέννης είναι η ιδανική πύλη για ένα σύντομο ταξίδι στην Ευρώπη, την Ασία ή την Αμερική.

Οι πελάτες επωφελούνται από τις συγχρονισμένες ανταποκρίσεις προς και από την Ελλάδα: Με συντονισμένες ανταποκρίσεις σε ένα παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της Austrian Airlines κατά την άφιξή τους στη Βιέννη.

Ναυλωμένες πτήσεις (τσάρτερ) της Lauda Air το καλοκαίρι του 2010

Η θυγατρική της Austrian Airlines, Lauda Air, συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ναυλωμένων πτήσεων στην Αυστρία. Με 17 προορισμoύς και 52 πτήσεις τσάρτερ την εβδομάδα από Βιέννη και περιφέρειες της Αυστρίας προς την Ελλάδα, προσφέρουμε ένα ελκυστικό σχέδιο πτήσεων για οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ειδικότερα, πετάμε 7 φορές την εβδομάδα προς Κω, Ζάκυνθο, 6 φορές την εβδομάδα προς Ρόδο, 5 φορές την εβδομάδα προς Ηράκλειο και Κέρκυρα, 4 φορές την εβδομάδα προς Χανιά, 3 φορές την εβδομάδα προς Σαντορίνη και Κάρπαθο, 2 φορές την εβδομάδα προς Κεφαλονιά, Πάτρα και Πρέβεζα και μια φορά την εβδομάδα προς Λέσβο, Μύκονο, Σάμο, Σκιάθο και Καβάλα. Φυσικά, αυτές οι πτήσεις προσφέρονται και για Έλληνες ταξιδιώτες προς την Αυστρία και μπορεί κανείς να κάνει κρατήσεις μέσω του www.laudaair.com.

Μεγάλη ποικιλία προνομίων για τους επιβάτες

Οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More σε όλες τις πτήσεις της Austrian Airlines. Αναλόγως της κατηγορίας θέσης και της ιδιότητάς τους ως τακτικοί επιβάτες, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις αξιόλογες αίθουσες αναμονής της Austrian Airlines στη Βιέννη. Στην Αθήνα, προσφέρουμε πρόσβαση στο σαλόνι Senator Lounge της Lufthansa και στην αίθουσα αναμονής της Aegean Airlines. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε πρόσβαση στο σαλόνι της Aegean Airlines.

Οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις σύγχρονες δυνατότητες check-in: Με το ηλεκτρονικό Check-in, οι επιβάτες μπορούν ακόμη και να επιλέξουν θέση και να τυπώσουν τις κάρτες επιβίβασης είτε από την εργασία είτε από το σπίτι τους.

Επιπλέον, προσφέρουμε την κάρτα επιβίβασης μέσω κινητού για πτήσεις που αναχωρούν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βιέννη: Οι πελάτες δεν χρειάζεται να τυπώσουν κάρτα επιβίβασης, αρκεί το κινητό τους να έχει δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Προσφέρουμε διαρκώς σειρές προτεραιότητας ελέγχου ασφαλείας για τους πελάτες μας στη business class στην Αθήνα, ενώ στη Θεσσαλονίκη κατόπιν διαθεσιμότητας.

Η κάρτα επιβίβασης της Austrian είναι η πολυτιμότερη κάρτα επιβίβασης στον κόσμο: ακόμη και 10 μέρες μετά την πτήση με την Austrian, οι επιβάτες έχουν ποικιλία εξαιρετικά μειωμένων ή ακόμη και δωρεάν εισόδων σε μια σειρά συναρπαστικών πολιτιστικών προσφορών και ιδρυμάτων της Βιέννης ή διεθνών πόλεων, όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, η Μόσχα ή η Βενετία, απλά επιδεικνύοντας την κάρτα επιβίβασής τους. Μια λίστα των τρεχουσών προσφορών προσφέρεται στο ίντερνετ στο www.austrian.com, στην κατηγορία “Info & Service”, “after arrival”.

Πετάμε για το χαμόγελό σας

Με την μεγάλη ακρίβεια άφιξης, πετύχαμε να καταλάβουμε τη 2η θέση ανάμεσα σε 23 αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης (Association of European Airlines). Αυτή η ακρίβεια βοηθά τους επιβάτες να εξοικονομούν χρόνο, αφού είτε δεν χάνουν την πτήση ανταπόκρισης είτε είναι στην ώρα τους εκεί όπου επιθυμούν να είναι. Το πλήρωμα αέρος έχει λάβει πολλαπλά βραβεία και κατατάσσεται στα φιλικότερα πληρώματα των Ευρωπαϊκών Αεροπορικών Εταιριών. Εντός των πτήσεων, προσφέρουν αποκλειστικά στους πελάτες της θέσης business και Οικονομικής, γεύματα από τη διάσημη εταιρία Τροφοδοσίας της Formula 1 -Do & Co.

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;