Στον διαγωνισμό του Getitnow.gr ψηφίζουμε τον Κ. Μακαρονίδη!

Από nmpardakis 7 Φεβρουαρίου 2010

Εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλος διαγωνισμός του ηλεκτρονικού καταστήματος Getitnow.gr που θα αναδείξει τους video-παρουσιαστές στις κατηγορίες Techie King, Shopping Queen και Gamer Prince. Το Getitnow αναζητά άτομα που θα είναι οι «ειδικοί» σε αυτές τις κατηγορίες και θα παρουσιάζουν με βίντεο συσκευές τεχνολογίας, αξεσουάρ ομορφιάς και videogames. Στην κατηγορία Techie King λαμβάνει μέρος ο φίλος μας Κυριάκος Μακαρονίδης. Εμείς, όπως και το techblog.gr, ζητούμε τη θετική σας ψήφο!

Ο Κυριάκος έχει μπει στην τελική τετράδα σε αυτό το διαγωνισμό που ολοκληρώνεται στις 16 Φεβρουαρίου. Πολύ απλά μπείτε στην προσωπική σελίδα του Κυριάκου στο Getitnow και αφήστε το θετικό σας σχόλιο μαζί με 5/5 αστέρια! Οι νικητές στις τρεις κατηγορίες θα κερδίσουν από 40.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με το ηλεκτρονικό κατάστημα Getitnow.gr.

Μικρό βιογραφικό
Σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ Πειραιά. Ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες από το 1982. Από το 1987 εργάζεται ως συντάκτης σε περιοδικά Πληροφορικής με ειδικότητα στις δοκιμές προϊόντων. Από τα χέρια του έχουν περάσει σχεδόν όλα τα «καλούδια» που έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Κυριάκος for Techie King! Πάμε γερά!

[youtube yX3OMW3wlDU]

[youtube lbepioPcDwc]