Το Lost (season 6) στα κανάλια της Nova

Η σειρά – φαινόμενο επιστρέφει για να.. τελειώσει. Ο έκτος και τελευταίος κύκλος ξεκινάει στην Αμερική αλλά θα προβάλλεται σε λιγότερο απο 48 ώρες αποκλειστικά και από τα κανάλια της Nova. Στην Ελλάδα ουσιαστικά ο 6ος κύκλος θα ξεκινήσει στις 4 Φεβρουαρίου στις 22.00, και μάλιστα με διπλό επεισόδιο. 

Τα μυστήρια της σειράς

Στον 5ο κύκλο του σίριαλ μυστηρίου παρακολουθήσαμε το ταξίδι του Locke εκτός του νησιού για να πείσει τους «Oceanic 6» να επιστρέψουν, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τις βίαιες μετατοπίσεις του νησιού μέσα στο χρόνο. Πίσω στο νησί οι επιζώντες βρίσκονται στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όπου το πείραμα Dharmaville έχει τελειώσει και κατηγορούνται ως συνένοχοι των άλλων. Ο Sayid τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, ενώ ο Ben με απαίτηση του Locke σκοτώνει τον Jacob. Επειδή, όμως, το σώμα του Locke βρέθηκε μέσα στο φέρετρο, γεννιέται το ερώτημα ποιος ακριβώς είναι ο John Locke; Η Juliet κατάφερε άραγε να συγχρονίσει την ώρα πάνω στη βόμβα υδρογόνου ώστε να επιτρέψει στην πτήση Oceanic Air 815 να προσγειωθεί με ασφάλεια στο Λος Άντζελες ή το νησί καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με όλους τους κατοίκους;

Προς το φινάλε

Όπως έχει αναφερθεί σε πολλά αμερικανικά έντυπα, ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα φέρει αντιμέτωπους τον Jack με τον Locke. Σε όλη τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου θα λύνονται τα άπειρα μυστήρια που δημιουργήθηκαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Οι παραγωγοί του σίριαλ επισήμαναν σε συνέντευξή τους πως το τέλος θα είναι ανατρεπτικό και ουσιαστικά θα απαντά στο ερώτημα τι θα απογίνουν οι ναυαγοί του νησιού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον 6ο κύκλο θα εμφανιστούν ξανά πρόσωπα από τις προηγούμενες σεζόν τα οποία θεωρητικά έχουν πεθάνει ή έχουν φύγει από το νησί του «Lost».

Η Νova θα προβάλλει τη σειρά κάθε Πέμπτη στις 22.00, από τις 4 Φεβρουαρίου, όπως προαναφέρθηκε, στο novacinema 1 και κάθε Παρασκευή στις 20.15 σε επανάληψη.

[youtube AMOVqZFsdNw]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;