Την Κυριακή θα δω μπάλα...

dori-samar

Θα τρελαθώ! Θα τρελαθώ! Ξυπνάω το πρωί στις 12 (χαλαρός) μετά απο ένα μεγάλο ξενύχτι μπροστά στον υπολογιστή (δυστυχώς) και αρχίζω να διαβάζω εφημερίδες. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία λέω ας δω τι γίνεται και εκεί στη Ρηγίλλης. Εντελώς από περιέργεια.

Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω το άρθρο με τίτλο: “Μπακογιάννη: “Οι επιθέσεις εναντίον μου ξεπέρασαν κάθε όριο“.

Οι επιθέσεις εναντίον μου ξεπέρασαν κάθε όριο. Με χτυπάνε ως γυναίκα και ως μάνα… (χοχοχο είπα απο μέσα μου). Δεν έχει καμία λογική αυτού του είδους η χυδαιότητα.” Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε παράλληλα τη λύπη της για το γεγονός ότι ο … κ. Σαμαράς δεν καταδίκασε συκοφαντικά αυτά δημοσιεύματα και τόνισε ότι εκείνη αποδοκίμασε τις υβριστικές και απαξιωτικές αναφορές για τους συνυποψήφιους της για την προεδρία της ΝΔ.

Α, την κακομοίρα σκέφτηκα αμέσως. Περνάει όντως ένα δράμα.

Το επόμενο μου click εντελώς κατα τύχη στάθηκε στο: “Την οικογένεια Μητσοτάκη «δείχνουν» τα μυστικά ημερολόγια Χριστοφοράκου“.

“Τη στενή σύνδεση του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου, με την οικογένεια Μητσοτάκη φανερώνουν τα μυστικά ημερολόγια που κρατούσαν οι γραμματείς του κ.Χριστοφοράκου και τα οποία περιέχονται πλέον στη δικογραφία της υπόθεσης.”

[..]

“Στα διαβόητα αυτά ημερολόγιο, δύο ονόματα δεσπόζουν – τα οποία ανήκουν, ωστόσο, στην… ίδια οικογένεια. «Μπακογιάννη» και «Μητσοτάκης» είναι τα πρόσωπα για τα οποία ο Χριστοφοράκος – πάντα σύμφωνα με τα εν λόγω ημερολόγια – αναλάμβανε τις περισσότερες «υποχρεώσεις», κανόνιζε ραντεβού και επαφές, προωθούσε τις προσλήψεις ατόμων και εξασφάλιζε χορηγίες.

Κάπου εκεί έρχομαι και ισιώνω για τα καλά…

Και σκέφτομαι…

Τελικά τι είναι καλύτερο για τη Νέα Δημοκρατία;

Ο Samaras 1993 ή η κόρη του Μητσοτάκη;

“Άτομα” και τα δύο, χωρίς φρέσκιες ιδέες, χωρίς να έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό στον νέο. Δεν υπάρχει πλέον κανένας εκεί μέσα που να μπορεί να πάρει την παράταξή (τους) από το χέρι και να την βγάλει απο το βούρκο τον οποίο έχει πέσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Game over, τέλος

Τα σενάρια είναι πολλά.

Το ίδιο και τα γέλια που θα ρίξουμε τις επόμενες δύο Κυριακές.

Πολύ γέλιο, πολύ δράμα, χοντρά παιχνίδια.

Ας κερδίσει ο καλύτερος, ας κερδίσει το ποδόσφαιρο!

[youtube w9KaIyOCkpE]

[youtube ASOX3a4Q-ak]

Νικόλας Μπαρδάκης – nmpardakis [at] neolaia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;