Δεν κατάφερε να αλλάξει το αρνητικό κλίμα ο Κ. Καραμανλής

Από neolaia.gr Team 22 Σεπτεμβρίου 2009

debate

Ο Κώστας Καραμανλής δεν κατάφερε να αλλάξει το αρνητικό για το κόμμα του – αλλά και για τον ίδιο – κλίμα. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση αρκετές φορές καθώς κλήθηκε να απολογηθεί για τα Δεκεμβριανά, για τις πυρκαγιές, για το εξοχικό του Σουφλιά αλλά και για τα προγράμματα Stage. Η θέση του στο τέλος πιο πολύ φάνηκε πως έκανε … αντιπολίτευση παρά το ότι πάει για νίκη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκεί για τη προβολή του προεκλογικού του προγράμματος ενώ (κλασσικά) η Αλέκα Παπαρήγα έκανε λογο για ταξική εκμετάλλευση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε άνοιγμα προς του νέους αλλά και τους άνεργους.

Ο Γ. Καρατζαφέρης δεν ήταν αυτός που ξέρουμε, κάλεσε την Εκκλησία για να βοηθήσει στην οικονομική κρίση ενώ ζήτησε και ποσόστωση στο θέμα της μετανάστευσης.

Ο Νίκος Χρυσόγελος μίλησε για 100,000 θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσουν οι πράσινες επενδύσεις, ενώ εντύπωση μας έκανε και η τοποθέτησή του στο τέλος.

Το αποψινό debate έδωσε στο ελληνικό κοινό το κάτι παραπάνω που ζητούσε εδώ και χρόνια, αφού οι αρχηγοί μπορούσαν να απευθύνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Αύριο θα δούμε σίγουρα κάτι καινούργιο… 😉