Νέο κατάστημα Public στα Ιωάννινα

Από neolaia.gr Team 21 Σεπτεμβρίου 2009

public

Το έκτο κατάστημα Public ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού πλάνου της εταιρίας, που προβλέπει τη λειτουργία 20 καταστημάτων σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων μέχρι το τέλος του 2012.

Το νέο κατάστημα, συνολικού ύψους επένδυσης 3 εκατ. ευρώ και εκτάσεως 1700 τμ, σε 3 επίπεδα προσφέρει 30 νέες θέσεις εργασίας και στεγάζεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην οδό Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη. Με βασικό κριτήριο τη διαρκή δημιουργία καταστημάτων Public σε μεγάλα αστικά κέντρα, τα οποία συνορεύουν με μεγάλους νομούς της χώρας, η εταιρία θεωρεί τα Ιωάννινα ως ένα κομβικό σημείο για την ανάπτυξή της και την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να προσελκύσει τόσο τους εγχώριους καταναλωτές όσο και τους τουρίστες και τους επισκέπτες από τους γειτονικούς νομούς. Επίσης, οι φοιτητές των Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσουν ένα πολύ δυναμικό κοινό του νέου καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ