Οι εκλογικοί συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ

Από neolaia.gr Team 10 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ονόματα των υποψηφίων που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος,ο νομάρχης Πειραιά και Συντονιστής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μίχας.

Οι συνδυασμοί που ομόφωνα αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του Κινήματος και έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου, επικυρώθηκαν ομόφωνα από το Εθνικό Συμβούλιο.

Κενές θέσεις έμειναν στις εκλογικές περιφέρειες της Α’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιά, Υπόλοιπου Αττικής και Α’ Θεσσαλονίκης. Οι κενές θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επιλέξει και σε ποια από τις παραπάνω περιφέρειες θα κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές.

Εκτός ψηφοδελτίου μένει ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ εκτός μένει και ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής.Τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Κατεβάστε από εδώ τις λίστες.