Οι εκλογικοί συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ

Τα ονόματα των υποψηφίων που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος,ο νομάρχης Πειραιά και Συντονιστής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μίχας.

Οι συνδυασμοί που ομόφωνα αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του Κινήματος και έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου, επικυρώθηκαν ομόφωνα από το Εθνικό Συμβούλιο.

Κενές θέσεις έμειναν στις εκλογικές περιφέρειες της Α’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιά, Υπόλοιπου Αττικής και Α’ Θεσσαλονίκης. Οι κενές θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επιλέξει και σε ποια από τις παραπάνω περιφέρειες θα κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές.

Εκτός ψηφοδελτίου μένει ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ενώ εκτός μένει και ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής.Τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Κατεβάστε από εδώ τις λίστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;