Προσχώρησε στο ΛΑΟΣ ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

konstantaras

Την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γ. Καρατζαφέρη.

«Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την  ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας – τους Αθηναίους και τις Αθηναίες – που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάρας μετά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Με τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα έχουμε μια κοινή πορεία στη δημοσιογραφία 40 ετών. Συναντιόμαστε τώρα και πολιτικά. Έχουμε κοινές σκέψεις και ιδέες για την πατρίδα. Ο Δ. Κωνσταντάρας είναι ένας Βουλευτής με περγαμηνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει την πληρότητα εκείνη που αναζητά ο ΛΑ.Ο.Σ». Όπως έκανε γνωστό ο κ. Καρατζαφέρης, «μαζί με το Δ. Κωνσταντάρα είναι και μια άλλη ομάδα – σημαντική – βουλευτών, των οποίων εξετάζουμε κατά περίπτωση την δικά τους θέση, για να ενταχθούν στο ΛΑ.Ο.Σ.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;