Νύχτα επεισοδίων στο Παρίσι

police-nationale-voitures

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα σημειώθηκαν επεισόδια στο Παρίσι μεταξύ νέων και αστυνομίας με αφορμή το θάνατο 18χρονου νέου, κατά την διάρκεια καταδίωξής του από την αστυνομία. Πριν από δύο μέρες ο νέος που εργαζόταν ως ντελίβερι σε πιτσαρία ήθελε να γλυτώσει τον αστυνομικό έλεγχο και συγκρούστηκε με όχημα της αστυνομίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Επεισόδια σημειώθηκαν για δεύτερη συνεχή νύχτα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, Παρίσι, μεταξύ νέων και αστυνομίας, με αφορμή το θάνατο 18χρονου νέου κατά την διάρκεια καταδίωξης του από την αστυνομία.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι, όταν ο άτυχος νέος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, εκείνοι με το όχημά τους έπεσαν πάνω στη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυμαστιστεί θανάσιμα.

Ο αντιεισαγγελέας του Μπομπινί ωστόσο δήλωσε ότι, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν υπήρξε επαφή μεταξύ των δυο οχημάτων. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο νέος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσέκρουσε σε μεταλλικό εμπόδιο. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από τραύμα στο αυχένα.

Περίπου σαράντα νεαροί αντέδρασαν στην είδηση, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων ενώ πυρπόλησαν δεκάδες αυτοκίνητα.

Πηγή: France24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;