Λυδία Παπαϊωάννου @ neolaia.gr

lydia-funked

Λυδία Παπαιωάννου. Έλα, όλοι θα ξέρετε την εκπομπή της στο Mad TV. :p Εμείς βρεθήκαμε για λίγο με τη Λυδία και μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις 😉 Τι μας είπε άραγε;

-hi how are you?
Κουρασμένη αλλά χαρούμενη

-Σε ποια περιοχή μεγάλωσες; Tί σπουδασες τελίκα; (είπαμε να το πάμε απο την αρχή)
Στα εξωτικά Βριλήσσια. Τελικά σπούδασα στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό. Τελικά δεν έχω πάρει το πτυχίο ακόμα αλλά ας μην ανοίξουμε αυτή τη κουβέντα τώρα γιατί δεν αρέσει καθόλου στη μαμά μου.

lydia-03

(Μαζί με τον Μάρκο από Locomondo)

-Είχες κανενα παρατσούκλι – nickname;
Ναι, πολλοί με φωνάζουν καρότο.

-Πως και “έμπλεξες” με το MAD;
Με είχε πετύχει τυχαία ο Διευθυντής Προγράμματος σε ένα bar restaurant που δούλευα τότε στο Κολωνάκι. Παράλληλα δούλευα και σε κάποια free press και έτσι όλο μαζί το πακέτο του φάνηκε καλό.

-Πως ήταν η πρώτη σου φορά στην ΤV; Aγχος;
Ναι είχα. Βγήκα στον αέρα και είπα «Γεια σας, είμαι η Λυδία, δεν το έχω ξανακάνει όλο αυτό, αν λιποθυμήσω μην ανησυχήσετε απλά αλλάξτε κανάλι». Επίσης δεν το είχα πει σε κανέναν δικό μου, ούτε καν στις κολλητές μου.

-Δέχτηκες με την μία την πρόταση που σου είχαν κάνει;
Όχι στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα. Έλεγα απαπαπα τι εμπορικά πράγματα είναι αυτά τι βλακείες τςτςτς και τέτοια. Χαίρομαι τόσο πολύ που πείστηκα τελικά.

-Τι μουσική ακούς;
Σε γενικές γραμμές για να μου αρέσει κάτι πρέπει να έχει κάτι σε κιθάρα, είτε αυτό είναι κάτι χαλαρό και τσίου τσίου τύπου Jack Johnson είτε core-ίλα τύπου Arch Enemy, με ιδιαίτερη αδυναμία στον ήχο των punk rock συγκροτημάτων αλλά και σε παλιά χαριτωμένα τύπου The Ronettes. Απεχθάνομαι την ποπ και αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη Dido και τον Φίλιππα Νικολάου θα διάλεγα το δεύτερο σίγουρα.

-“Ψάχνεσαι” μόνη σου μουσικά;
Και ποιος δεν ψάχνεται. Ειδικά τώρα με το ίντερνετ στα πόδια μας ο καθένας μπορεί να βουτήξει σε μια θάλασσα ολοκαίνουριων ακουσμάτων κάθε στιγμή. Ένα συγκρότημα που ανακάλυψα πρόσφατα και μου αρέσουν πολύ είναι οι Gaslight Anthem.

-Έχεις αλλάξει καθόλου τα γούστα σου λόγω της εκπομπής;
Ναι, αρκετά. Αφενός γιατί βρίσκομαι καθημερινά εκτεθειμένη σε νέα μουσικά ερεθίσματα, αφετέρου γιατί σταμάτησα να κρατάω αμυντική στάση απέναντι σε συγκεκριμένα είδη που κάποτε θεωρούσα ξενέρωτα ή κακόγουστα ή ανούσια. Παντού μπορεί να κρύβεται ένα διαμαντάκι.

lydia-32

-Θα άλλαζες στυλ για να παρουσίασεις μια άλλη εκπομπή, σε κάποιο από τα μεγάλα κανάλια;
Ναι, προφανώς, έτσι είναι οι κανόνες της τηλεόρασης και του θεάματος. Ωστόσο δεν θα άλλαζα προσωπικότητα και τις βασικές μου αρχές.

-Ποιος ήταν ο πιο super καλεσμένος που είχες ποτε;
Οι Good Charlotte. Ήταν πολύ ζεστοί άνθρωποι και χαλαροί. Και είχαν πλάκα. Σκέψου κάποια στιγμή εκεί που μιλάγαμε συνειδητοποίησα ότι αντί για «Lydia» με έλεγαν «Chlamydia» τύπου αστείο. Σοκαρίστηκα αρχικά αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν αστείο.

-Η μεγαλύτερη γκάφα που έχεις κάνει σε live shows/παρουσιασεις;
Έχω κάνει τα χειρότερα σαρδάμ του κόσμου με απλές λέξεις που κατέληξαν να γίνουν χοντρές βρισίες (π.χ. η λέξη ψωμί). Επίσης έχω μπερδέψει ράπερ μεταξύ τους. Αλλά καμιά φορά μοιάζουν τόσο, ρε συ..!

-Πως περνας τον free time σου; Άλλα hobbies εκτός από μουσική;
Μ’ αρέσει το snowboard και το surf (όχι αυτό με το πανί, το άλλο το σκέτο). Επίσης μου αρέσει να φεύγω. Αναχωρώ Παρασκευή βράδυ καπάκι μετά τη δουλειά και γυρίζω Δευτέρα πρωί στο τσακ και με τα μαλλιά σε αδούλωτη κατάσταση.

lydia-2

(@ Mad Nokia Band Contest)

-Πάντα ήσουν τόσο χύμα; (με την καλή εννοια :P) Θα είσαι πάντα ετσι;
Ναι, μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που ήμουν πάντα ελεύθερη και χαλαρή να αντιδρώ αυθόρμητα. Πάντως, σε αντίθεση με ότι μπορεί να φαίνεται, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου είμαι αρκετά οργανωμένη. Και σπαστική μπορείς να με πεις.

-Σχέση σου με το ιντερνετ; (εκτός facebook :P)
Το λατρεύω. Παραδέχομαι ότι είμαι από εκείνους που τις πρώτες δυο μέρες των διακοπών μου λείπει. Τις υπόλοιπες, βέβαια, ούτε που το σκέφτομαι.

[photos via MadTV]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;