Ξεκίνησε η Formula 1

Έτοιμοι; ΠΑΜΕ! Το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκίνησε σήμερα και πραγματικά όλοι περιμένουμε να είναι γεμάτο εκπλήξεις! Γιατί το λέμε αυτό; Ε, αν κρίνετε και εσείς από τα σημερινά δοκιμαστικά θα καταλάβετε πως έχουμε πολύ δυνατές ομάδες, πολλούς καλούς οδηγούς και πολύ γρήγορες ταχύτητες!

Στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, η Brawn GP κατάφερε να κάνει το 1-2 με τους Jenson Button και Rubens Barrichello να είναι μπροστά – μπροστά στα φανάρια του GP της Αυστραλίας!

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Sebastian Vettel με Red Bul ενώ θα ακολουθήσουν οι Robert Kubica με BMW Sauber και Nico Rosberg με Williams.

Ο Hamilton απογοήτευσε και θα ξεκινήσει από την 15η θέση!

Αναλυτικά έχουμε:

*Οι οδηγοί της ιαπωνικής ομάδας στις κατατακτήριες δοκιμές είχαν πάρει την 6η (Timo Glock) και 8η (Jarno Trulli) θέση. Ωστόσο, στον τεχνικό έλεγχο που ακολούθησε αποκαλύφθηκε ότι η πίσω πτέρυγα των μονοθεσίων τους παράβαινε τον κανονισμό για τις εύκαμπτες αεροτομές. Για το λόγο αυτόν οι δύο οδηγοί θα ξεκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις τον αυριανό αγώνα. Οι άνθρωποι της Toyota δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ασκήσουν έφεση σε αυτήν την απόφαση.

Για πλήρη ενημέρωση για θέματα Formula 1 και μηχανοκίνητου αθλητισμού, το MSFREE.gr θα βρίσκεται κοντά μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;