Αthens Airways | Mία νέα αεροπορική με 20% έκπτωση για στρατιώτες, αλλά και για φοιτητές έως 28 ετών

Από nmpardakis 25 Φεβρουαρίου 2009

Η Athens Airways είναι μία νέα ιδιωτική αεροπορική εταιρεία με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει ως στόχο να κινηθεί δυναμικά στην ελληνική αγορά των αερομεταφορών. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές 2008 ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς έγινε η πρώτη παρουσίαση της. Τον Δεκέμβριο του 2008 η Athens Airways παρέλαβε το πρώτο από τα τέσσερα σε σύνολο αεροσκάφη της, τύπου Embraer ERJ-145, 49 θέσεων.

Μέσα στους 4 πρώτους μήνες του 2009 παραδίδονται και τα υπόλοιπα τρία αεροσκάφη και η Athens Airways είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις προγραμματισμένες πτήσεις της. Αρχικά θα εξυπηρετούνται όλοι οι βασικοί προορισμοί εσωτερικού ξεκινώντας με καθημερινές πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Χίο, Κοζάνη και Καστοριά. Μέσα στο καλοκαίρι του 2009, στόχος είναι να αυξηθούν οι προορισμοί αυτοί και να εξυπηρετηθούν επίσης μεγάλες πόλεις και άλλοι νησιωτικοί προορισμοί τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη.

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τιμές τους. Στη προσπάθεια μου να κάνω μία κράτηση για Αθήνα – Θεσσαλονίκη, για τον επόμενο μήνα η κράτηση, έγινε με μόλις 34,02 ευρώ, ενώ επίσης υπάρχει 20% έκπτωση σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες ναύλων για στρατιώτες και φοιτητές έως 28 ετών! 😉

link: www.athensairways.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ