Προσπαθούν να μάθουν πως θα παρακολουθούν και το ... Skype!

H Mαφία στην Ιταλία είναι τόσο μπροστά που έχει στραφεί στη τεχνολογία Voice over IP (φωνή μέσω διαδικτυακού πρωτοκόλλου) για να αποφύγει τυχόν ωτακουστές στα συμβατικά δίκτυα τηλεφωνίας. Αυτό έχει καταλάβει η ιταλική κυβέρνηση και επειδή ανησυχει  αρκετά, προσπαθεί μαζί με τη μονάδα δικαστικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Εurojust) να κάνουν μια μελέτh για τις μεθόδους υποκλοπής κλήσεων στο Skype. 

Στόχος μας δεν είναι να εμποδίσουμε τους χρήστες να αξιοποιούν τη διαδικτυακή τηλεφωνία, αλλά το να εμποδίσουμε τους εγκληματίες να χρησιμοποιούν το Skype και άλλα συστήματα για το σχεδιασμό και την οργάνωση των παράνομων πράξεών τους” δήλωσε η Κάρμεν Μανφρέντα, εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurojust, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” .

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Skype (η οποία ανήκει στην αμερικανική eBay) δήλωσε στο ότι η εταιρεία του είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Eurojust, στην οποία έχει ήδη δώσει εκτεταμένες εξηγήσεις για τις δυνατότητες της πλατφόρμας της και τις νομικές πτυχές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;