O Τατούλης για τη

Υπάρχουν δημοσιογράφοι με “πληρωμένη πένα” και ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει σήμερα στο blog του ο Πέτρος Τατούλης.  Ο ανεξάρτητος βουλευτής ασκεί κριτική στο πρόσωπο του δημοσιογράφου ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά: “ο κάθε χουλιγκάνος των γηπέδων, οσφυοκάμπτης και σεμνός υπηρέτης όλων των κυβερνήσεων δεν μπορεί να ενημερώνει την κοινή γνώμη και να θεωρεί μάλιστα ότι κάνει και κάποιου είδους παρέμβαση“.

Ο στο post του αναφέρει: “Λίγες ημέρες, αφότου ο κ. Πρετεντέρης από τις σελίδες του “Βήματος” έγραφε στο γνωστό του ύφος την ανάγκη για… εδώ και τώρα αλλαγή του εκλογικού νόμου, προκειμένου να μην υπάρξει ακυβερνησία στη χώρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, ο υπουργός Εσωτερικών άνοιξε το ίδιο ζήτημα, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αποδεχτεί την πρότασή του για εφαρμογή του νέου νόμου όχι από τις μεθεπόμενες εκλογές, αλλά από τις επόμενες. Η κυβέρνηση στην υπηρεσία της πρετεντέρειας λογικής. Ή το αντίστροφο. Ακούγοντας λοιπόν τις συνήθεις αγωνιώδεις εκκλήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Mega Channel» προκειμένου να επιστρέψουμε εμείς οι πολιτικοί… στην πολιτική, μου γεννήθηκε ένα μεγάλο ερώτημα. Εμείς να επιστρέψουμε, όπως λέει ο τηλεσχολιαστής. Εκεί όμως ποιον θα βρούμε;»

Εμένα αρχικά το σχόλιο μου θα μείνει στο ότι ο Πέτρος Τατούλης κυριολεκτικά είναι πολύ μπροστά στον τρόπο που χρησιμοποιεί το blog του. Δεύτερον περίμενα πως και πως αυτές τις μέρες κάποιος από την πολιτική σκηνή να βγει και να τα πει λίγο χύμα για τον Πρετεντέρ. Δευτέρα με Δευτέρα η κατάσταση του γίνεται όλο και χειρότερη στο Mega Channel… Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο δελτίο ειδήσεων… τα ‘χω κόψει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;