Τι έγραψε η Ευρώπη για τον θρίαμβο του ΠΑΟ!

Tα λόγια της έχει χάσει η ποδοσφαιρική ευρώπη μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ιντερ. Πιο αναλυτικά έγραψαν:

Uefa: Η Ίντερ προχωράει στη διοργάνωση παρά την ήττα. Η νίκη στο Μιλάνο όχι απλά διατήρησε τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά τις αύξησε.

BBC: Το γκολ του Σαριέγκι στο Μιλάνο κάνει άνω-κάτω τον Β’ όμιλο. Το «Μεάτσα» πάγωσε, υπεύθυνος ο Παναθηναϊκός. Είσαστε σίγουρος κύριε Μοράτι ότι η Ίντερ δεν χρειάζεται επιθετικό;

ESPN: Αναίσθητος ο Ζοσέ Μουρίνιο… Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το Μιλάνο, επικρατώντας της Ίντερ με 1-0, χάρις σε γκολ του αμυντικού Γιόσου Σαριέγκι. Πανάξια και αξιομνημόνευτη εκτός έδρας νίκη για τους Έλληνες.

Yahoo: Η Ίντερ του Μουρίνιο… υπέφερε, έχασε μέσα στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό (1-0), αλλά, τουλάχιστον, πέρασε στην επόμενη φάση. Πολύ επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις οι Έλληνες, έκαναν την ζημιά στους Ιταλούς με τον Σαριέγκι, έπειτα από 69 λεπτά αγώνα.

Gazzetta: Η Ίντερ είναι στους «16», αλλά τα έκανε… θάλασσα κόντρα στους Έλληνες. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα του Μουρίνιο, που με την σειρά της, απογοήτευσε το κοινό της.

Corriere: Η Ίντερ έχασε μέσα στο σπίτι της από τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό με 1-0, αλλά πέρασε στους «16» εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία μεταξύ Ανόρθωσης και Βέρντερ Βρέμης.

Channel 4: Μισή τραγωδία για την Ίντερ… Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με… την ψυχή στο στόμα, παρά την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0. Η χαζή άμυνά της προδόθηκε στο 69’. Πάλι καλά που είχε νικήσει με 2-0 στην Αθήνα…

Kicker: Η ψυχή και η τύχη των Ελλήνων, τους βοήθησε να πάρουν τη νίκη στο Μιλάνο. Ο Σαριέγκι… συνάντησε την μπάλα μπροστά του στο 69’, έπειτα από ασταθή απόκρουση και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στην Ίντερ, που έχασε μεν, προκρίθηκε δε.

L’ Equipe: Έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο, οι Έλληνες του Παναθηναϊκού πέτυχαν απίστευτη νίκη στο Μιλάνο επί της Ίντερ με 1-0. Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση εξαιτίας της ισοπαλίας της Ανόρθωσης με την Βέρντερ στην Κύπρο. Ήταν, όμως, μία πρόκριση δίχως λάμψη…

As: Με τον Σαριέγκι σκόρερ, ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο «Μεάτσα» σε βάρος της Ίντερ. Απογοήτευσε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά προκρίθηκε στους «16» εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία στην Κύπρο.

El Mundo Deportivo: Η Ίντερ την… πάτησε μέσα στο σπίτι της από τον Παναθηναϊκό (1-0), αλλά εξασφάλισε την πρόκριση. Κανείς, πια, δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική του Β’ ομίλου…

Marca: Ο Σαριέγκι ήταν ο πρωταγωνιστής του «Σαν Σίρο». Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο με γκολ του Ισπανού.

SkySports: Εκτός τόπου και χρόνου η Ίντερ, γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μιλάνο. Στη φάση του 69’, από κόρνερ, ο Γκούμας πήρε την κεφαλιά, ο Ζούλιο Σέζαρ απόκρουσε ασταθώς και ο Σαριέγκι πήρε το ριμπάουντ και λέγοντας «ευχαριστώ» για την ευγενική χειρονομία της ιταλικής άμυνας, σημείωσε το γκολ που έκρινε το ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;