Open Coffee Athens XV | Ίσως το καλύτερο Open Coffee!

photo by nsyll.net

Tην Τρίτη που μας έρχεται ίσως δούμε το καλύτερο Open Coffee που έχουμε δει ever! Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε Open Coffee Athens XV – Τρίτη 7 Οκτωβρίου – 18:00 – Κλασσικά στο Bios.

  • Ποιοι
    • Ο Ηλίας Πολιτάκης θα παρουσιάσει, μετά την Πάτρα, στη σκηνή του Bios αλλά και στα κινητά μας τηλέφωνα (demo!), τις καινοτομικές wireless υπηρεσίες της MobileFX που φιλοδοξούν να αποκτήσουν θέση στην εταιρική και ψυχαγωγική μας καθημερινότητα, επίσης τις δικές του πρακτικές συμβουλές περί καινοτομικού επιχειρείν.
    • Ο Μιχάλης Ρίζος, New Digital Media Manager του MTV Greece θα καταθέσει, δύο μέρες μετά το μεγάλο event στο Καλλιμάρμαρο, τη δική του οπτική περί αξιοποίησης των νέων μέσων από τη μουσική βιομηχανία και τις ιδέες που υπάρχουν πίσω από την δραστηριοποίηση του ελληνικού MTV.
    • O κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων πρώην στέλεχος της Alpha Ventures και Managing Director της NBG Venture Capital, θα συνεισφέρει την προσωπική του εμπειρία σε θέματα επενδύσεων, δίνοντας μία απολιτίκ ομιλία περί επιχειρηματικότητας, την οποία και θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε.
    • Ο Jason Calacanis δε χρειάζεται συστάσεις και η όποια περιγραφή της ομιλίας του μοιάζει περιττή, είναι απλά ότι καλύτερο περιμένει να ακούσει κανείς σε ένα event με επίκεντρο τις web start-up, σε διεθνές επίπεδο. Τα υπόλοιπα κατά τη διάρκεια του event.

Περισσότερα στο post που μας ενημερώνει στο opencoffee.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;