“Τροπική καταιγίδα” με τον Ben Stiller | Otherside.gr

Από neolaia.gr Team 25 Σεπτεμβρίου 2008

[Πηγή άρθρου: Otherside.gr]

Μια ομάδα ηθοποιών αποφασίζει να γυρίσει μια τεράστιου προϋπολογισμού πολεμική ταινία, αλλά λόγω περικοπών από την παραγωγή, το όλο εγχείρημα μοιάζει να καταρρέει. Ο σκηνοθέτης τους όμως, αρνείται να εγκαταλείψει το όνειρό του και έτσι αποφασίζει να πάει με την ομάδα του στις ζούγκλες της Νοτιανατολικής Ασίας όπου αναγκάζονται να γίνουν οι ίδιοι οι στρατιώτες που υποδύονται στην ταινία, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια πραγματική εμπόλεμη κατάσταση.

Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το σενάριο της νέας κωμωδίας του Ben Stiller «Tropic Thunder» στην οποία ο κορυφαίος κωμικός εκτός από πρωταγωνιστής είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης της, ξετυλίγοντας ένα ακόμη από τα ταλέντα του που είχαμε δει και στην ταινία «Zoolander» που επίσης είχε σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία. Στο πλούσιο cast συμμετέχουν επίσης οι Jack Black, Robert Downey Jr. και οι Nick Nolte & Tom Cruise σε ρόλους έκπληξη.

Η ταινία έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και προσφέρει άφθονο γέλιο με αποτέλεσμα να έχει σαρώσει στις αμερικανικές αίθουσες, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στην Ελλάδα από σήμερα 25 Σεπτεμβρίου που κάνει πρεμιέρα η ταινία.

[youtube qE3qpo4YD1U]

[Πηγή άρθρου: Otherside.gr]