Απαντήσεις από έναν Webhost

Toν τελευταίο χρόνο για το μόνο πράγμα που δεν ανησυχούμε εδώ στο neolaia.gr είναι το hosting. Πολλά άτομα ανα καιρούς με έχουν πιάσει και με έχουν ρωτήσει που είναι το hosting, πόσο κοστίζει, γιατί εκεί και όχι αλλού. Έτσι σκέφτηκα να στείλω κάποιες ερωτήσεις στον κ. Χρήστο Χατζαρά από την CretaForce που φιλοξενείται το neolaia και να μας απαντήσει. Μάλιστα, ο Χρήστος κάνει έκπτωση 20% σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, σε όλους τους φίλους του neolaia που επιθυμούν να δημιουργήσουν δικό τους blog ή ιστοσελίδα αρκεί να γράψουν κατά τη παραγγελία τους στο πεδίο κουπόνι την λέξη neolaia.

cretaforce

+ Πως έχει εξελιχθεί η CretaForce από τότε που ιδρύθηκε;

Η CretaForce ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003 με σκοπό να παρέχει άριστης ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε οικονομικές τιμές. Πελάτες μας είναι τόσο ιδιώτες που θέλουν να φτιάξουν μια προσωπική ιστοσελίδα ή blog καθώς και εταιρίες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξαιτίας της ποιότητας των υπηρεσιών και της τεχνικής μας υποστήριξης έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα μεγάλο ποσοστό από την ελληνική αγορά.

+ Τι χαρακτηριστικά έχουν τα πακέτα σας;

Όλα μας τα πακέτα υποστηρίζουν απεριόριστο αριθμό από domains που μπορούν να φιλοξενηθούν, απεριόριστο αριθμό από βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούν να φιλοξενηθούν τόσο στατικές ιστοσελίδες γραμμένες σε HTML όσο και δυναμικές γραμμένες σε PHP. Επίσης παρέχουμε πρόσβαση σε unix shell για να μπορούν οι πιο έμπειροι χρήστες να κάνουν τις εργασίες τους πολύ γρήγορα γλιτώνοντας χρόνο. Όσο αφορά τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι προσβάσιμοι είτε μέσω Webmail είτε μέσω κάποιου προγράμματος που τρέχει στον υπολογιστή τους αφού παρέχουμε πρόσβαση IMAP και POP3.

+ Τι διαφορετικό προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας;

Έχουμε δημιουργήσει το δικό μας control panel το οποίο συνεργάζεται με προγράμματα τα οποία είναι γραμμένα με έμφαση την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Για λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εκδόσεις του FreeBSD και για web-server τον Lighttpd που εξαιτίας των επιδόσεών του χρησιμοποιείται από μεγάλες ιστοσελίδες όπως youtube, imageshack, wikipedia, sourceforge και myspace. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα σε πολύ προσιτές τιμές. Για επιπλέον ασφάλεια η PHP τρέχει ξεχωριστά για τον κάθε χρήστη οπότε κενά ασφαλείας σε μια εφαρμογή που τρέχει κάποιος άλλος χρήστης δεν μπορούν να επηρεάσουν την δικιά του ιστοσελίδα.

+ Συμβάλλουν οι εταιρίες σε ένα πιο ασφαλές διαδίκτυο; Για παράδειγμα στη μείωση του spam;

Οι περισσότερες εταιρίες του χώρου διαθέτουν μηχανισμούς που ανιχνεύουν και σταματούν τη μετάδοση του spam. Αυτή τη στιγμή χάρη στους ελέγχους που κάνουν οι διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της CretaForce, κόβουμε κάθε μήνα πάνω από το 99% των ενοχλητικών αλλά πολλές φορές και επικίνδυνων μηνυμάτων.

+ Γιατί ο πελάτης να προτιμήσει την CretaForce έναντι κάποιας άλλης εταιρείας;

Παρέχουμε πολύ οικονομικές τιμές και άριστη τεχνική υποστήριξη 24ώρες/ημέρα, 7 ημέρες/εβδομάδα. Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας για να βοηθήσουμε και να δώσουμε λύση στο κάθε τους πρόβλημα. Το uptime των server μας το περασμένο έτος ήταν 99.99% και αυτό δείχνει πόσο σοβαρά παίρνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;