Βlog News | Mια νέα προσπάθεια

Από neolaia.gr Team 10 Ιουλίου 2008

Ζούμε σε μία εποχή που η αξία της πληροφορίας είναι ανεκτίμητη για τη διαμόρφωση της σωστής άποψης. Σε μια εποχή που τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται στο μεγαλύτερο βαθμό τους, από την εκάστοτε κεντρική εξουσία και η πληροφόρησή μας είναι ελλιπής και κατευθυνόμενη.

Πολλά κανάλια και εφημερίδες, παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας και των πληρωμένων δημοσιευμάτων και αποκρύπτουν την αλήθεια, ή φοβούνται να την αποκαλύψουν.

Τα blogs σε αυτό το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ρόλο. Προβάλλουν αφιλτράριστα την είδηση αφήνοντας τον αναγνώστη να σχολιάσει και να προβληματιστεί. Δεν φοβούνται να γράψουν ονόματα και να προκαλέσουν τις καταστάσεις.

Το Blog News συγκεντρώνει τις σημαντικότερες ειδήσεις και νέα από τα σημαντικότερα blogs της Ελλάδας και σας τα προσφέρει σε ένα αρχείο με στυλ εφημερίδας.

Στην προσπάθεια αυτή ζητούνται συνεργάτες. Μια ομάδα που θα επεξεργάζεται τις ειδήσεις και θα προτείνει τα νέα της ημέρας. Λεπτομέρεις στο  blog τους http://blognews8.wordpress.com/..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ