Αθλητικά νέα | Ο ΠΑΟ παίρνει Σαβιόλα;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ντίαζ ντε Θέριο, παρτενέρ του Κοβάσεβιτς στη Σοσιεδάδ, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Βαλβέρδε παρακολουθεί τον παίκτη αρκετό καιρό και στην Ισπανία η υπόθεσή του συζητιέται έντονα. Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ σημείωσε 16 γκολ σε 36 συμμετοχές στη Σεγούντα Ντιβισιόν, όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να επανέλθει στην Πριμέρα. Ο Ντε Θέριο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Σοσιεδάδ. Ωστόσο, ο ισπανικός σύλλογος έχει φοβερά οικονομικά προβλήματα και εννοείται ότι θέλει να τον πουλήσει. Στα συν του Ολυμπιακού είναι και η φιλία του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες. Αλλωστε, Βαλβέρδε, Κοβάσεβιτς και Ντε Θέριο έχουν ως μάνατζερ τον Ιμπάνιεθ. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Πωλητήριο φαίνεται να βάζει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Χαβιέρ Σαβιόλα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς είναι να γλιτώσει το συμβόλαιο του παίκτη, καθώς δεν πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει τη νέα σεζόν. Τόσο η «As» όσο και το ισπανικό σάιτ Futbolmercado επισημαίνουν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, υπάρχει και συσχετισμός με τον Χενκ τεν Κάτε και την πρόσληψή του στο Τριφύλλι. Το κασέ του Αργεντινού αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ. Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να ντύσουν στα πράσινα ένα μεγάλο όνομα προκειμένου να σκορπίσουν ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Με τον Σαβιόλα θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.
Α.Ε.Κ
Το παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στους Ισπανούς μοιάζει με την τελευταία ευκαιρία του Νίκου Λυμπερόπουλου ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Το Euro δεν έχει βοηθήσει τον επιθετικό της ΑΕΚ στην προσπάθειά του να υλοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Επειτα από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής επί αυστριακού εδάφους, δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη γύρω από την πιθανότητα για μετακόμισή του εκτός Ελλάδος. Η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρθηκε σοβαρά ήταν η Ραπίντ Βιέννης. Όταν όμως οι διοικούντες πληροφορήθηκαν τα οικονομικά στάνταρ της μεταγραφής απέσυραν το ενδιαφέρον τους.
ΑΡΗΣ
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Άρης απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στην πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και η συνέχεια στο όλο θέμα καθώς ο Αβραάμ κλήθηκε να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να μετουσιωθεί στα χαρτιά και τα συμβόλαια η προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είναι δεδομένο ότι εφόσον η ΠΑΕ Άρης πραγματοποιήσει μία πρόταση προς τον Αβραάμ ανάλογη της αξίας του ο νεαρός αμυντικός θα πει το ΝΑΙ και θα συνεχίσει να είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αναμένεται να προταθεί στον παίκτη ένα συμβόλαιο που για την τετραετία 2009-2013 θα του αποφέρει περίπου 1,2 με 1,3 εκ. ευρώ. Με αυτά τα δεδομένα είναι το πλέον πιθανό ότι ο Παπαδόπουλος θα υπογράψει στον Άρη και φυσικά απ’ ευθείας θα σταματήσουν και τα όποια σενάρια τον… μπλέκουν συνεχώς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό. Σε κάθε περίπτωση ο Άρης μπορεί να στηρίξει πολλά πάνω στον Αβραάμ και τη νέα χρονιά, αλλά και τις επόμενες και για πολλούς και διάφορους λόγους θέλει σήμερα το απόγευμα στο σάιτ του συλλόγου να “ανεβάσει” την ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του. Που είναι και το πιο πιθανό…
Π.Α.Ο.Κ
Ο ΠΑΟΚ έκανε το βράδυ του Σαββάτου ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Για την ακρίβεια έκανε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του! Μετά από συντονισμένες κινήσεις και επαφές που έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Δικέφαλος έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή Χιλιανό κεντρικό αμυντικό Πάμπλο Κοντρέρας! Ο 29χρονος μπακ έχει μεγάλη θητεία σε σπουδαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με σημαντικότερη παρουσία στη Θέλτα του Βίγκο, όπου υπήρξε και συμπαίκτης με το Ζήση Βρύζα. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της προφορικής συμφωνίας με τον παίκτη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;