Ναι, κι εγώ θέλω να είμαι gay!!!

Όλες αυτές τις ημέρες έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολλά για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Και σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ελλάδα όσον αφορά σε αυτό το θέμα μιας και πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτοι πολιτικοί γάμοι στην Τήλο.

Mε φοβίζει όμως πάρα πολύ όλη αυτή η υστερία γύρω από την ομοφυλοφιλία και τη νόμιμη κατοχύρωση της αγάπης δύο ανθρώπων. Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και επικαλούνται τη γονεϊκή ταυτότητά τους αναρωτιέμαι τι θα πουν όταν η κόρη ή ο γιος τους ανακοινώσουν πως είναι gay. Ή μήπως θέλουν να παραμείνουν καταπιεσμένοι και δυστυχισμένοι μια ζωή μιας και δεν θα έχουν αποδεχτεί την πραγματική ταυτότητά τους ή θα φοβούνται τι θα πει η κοινωνία;

Mε τρομάζει όλο αυτό που παρακολουθώ. Με ποιο δικαίωμα κάποιος διαχωρίζει τον εαυτό του από τους υπόλοιπους και τολμά να τους χαρακτηρίζει κιόλας ως μη φυσιολογικούς; Με ποιο δικαίωμα καταπιέζει τις ελευθερίες κάποιου άλλου ανθρώπου προφασιζόμενος τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις;

Για μένα το θέμα είναι τόσο απλό που αρνούμαι καν να παραθέσω τα όποια επιχειρηματά μου διότι πιστεύω ότι το θέμα έγκειται καθαρά στην βάση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως ισχυρίστηκε και ο δήμαρχος της Τήλου. Όλες οι υπόλοιπες γελοιότητες περί διαιώνισης του είδους, ανατροφής των παιδιών και υιοθεσιών είναι απλώς και μόνον επιχειρήματα ακραίων και μη εμπεριστατωμένων θέσεων. Ας μην ξεχνάμε πως έγιναν αγώνες κατά των ρατσιστικών διαχωρισμών με βάση το φύλο, το χρώμα του δέρματος ακόμα και τις σωματικές ή νοητικές αναπηρίες!

Αν το να είσαι ετεροφυλόφιλος σημαίνει να είσαι oπισθοδρομικός, ρατσιστής και μισαλλόδοξος, τότε, ναι, κι εγώ θέλω να είμαι gay!!

[by Hara Kiri]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;