Eλληνικά vidcasts!

Watercooling Tutorial – Wiggler Vidcast Ep.1. Kάπως έτσι άρχισαν όλα. Αυτός ήταν και ο τίτλος του πρώτου ελληνικού vidcast! Ο Ispofacto, ο Petrakeas και ο Stelabouras ξεκίνησαν πρώτοι, μετά από αυτούς υπήρξαν και άλλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους μαζέψουμε όλους και να σας τους παρουσιάσουμε!

Wiggler Vidcast:

Ο Stelabouras (Στέλιος), Petrakeas (Πέτρος) και Ispofacto (Φραγκίσκος) είναι τρείς φίλοι από την Θεσσαλονίκη που αποφάσισαν τον Νοέμβρη του 2005 να αρχίσουν μια προσπάθεια στον τομέα του blogging. Είναι και οι τρεις φοιτητές (διαφορετικών σχολών ο καθένας) και το blog κατά βάση είναι ένα ελληνικό τεχνολογικό blog με τακτική ανανέωση γύρω από θέματα που σχετίζονται με το Web, τα gadgets, τις ταινίες και ότι άλλο πέσει στην αντίληψη τους. Το vidcast μέχρι στιγμής έχει 10 επεισόδια και το κοινό του ανυπομονεί συνεχώς για νέο επεισόδιο. Aντε, περιμένουμε το … ενδέκατο. 😉
Τελευταίο επεισόδιο: Wiggler Vidcast Episode 10.


Ftiaxto.gr Vidcast

Τα κορίτσια από το ftiaxto.gr (Βάλια, Ελίνα, Ισιδώρα, Νατάσα) είχαν κοινό ενδιαφέρον …το πλέξιμο. Έτσι ξεκίνησαν και ένα μοναδικό vidcast για να μας μας σπρώξει προς το … χειροποίητο άντρες – γυναίκες. Μέχρι στιγμής έχουν 9 επεισόδια.
Τελευταίο επεισόδειο: Πλεκτο-λάθη & Knitting Loom

neolaia.tv

Aυτοί είμαστε εμείς. Ξεκινήσαμε με τον Γιάννη από τους Locomondo στις 22 Οκτωβρίου και από τότε αριθμούμε 12 επεισόδια. Απο το studio του zoo και από την camera μας έχουν περάσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ζακ Στεφάνου, ηθοποιοί, πολιτικοί, γρήγορα αυτοκίνητα και εικόνες από το εξωτερικό. Το 13ο επεισόδιο είναι ήδη έτοιμο και θα είναι σύντομα κοντά σας.
Τελευταίο επεισόδιο: Μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ρε-zoo-με

Aπό την ημέρα που ξεκίνησε δεν έχει αφήσει ποτέ το κοινό του χωρίς εβδομαδιαία εκπομπή.Έχοντας 19 εκπομπές και πρωταγωνίστρια την Μαριαλλιάνα το vidcast του zoo.gr ασχολείται με τους zoomaniacs, με gossip, cinema,θέατρο και συναυλίες. Ο τρελός σκηνοθέτης Ηλίας πάντα αφήνει το στίγμα του.
Τελευταία εκπομπή: Ρεzooμε – #19

techblog.gr

TechblogTV. Θα ήταν άδικο να ήμασταν χωρίς vidcast που να ασχολείται μόνο με την τεχνολογία. Ο Κώστας από το techblog λοιπόν είναι παντού με μοναδικές πρώτες όπως το Sony Ericsson Xperia αλλά και το MacBook Air που είναι από και οι τελευταίες του εκπομπές.
Τελευταία εκπομπή: Samsung i780

pixelcast

Aν και έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες από το τελευταίο επεισόδιο όλοι μας περιμένουμε το επόμενο δυνατό pixelcast. O Νίκος από το nylon.gr και ο Παναγιώτης είχαν αγκαλια τα μηλαράκια τους και μας κράταγαν παρέα. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και να δούμε και το όγδοο…
Τελευταία εκπομπή: Pixelcast #7: Σε ποιόν ανήκει το αρχείο της ΕΡΤ?

GoCultureTV

To CGtv ασχολείται με συνεντέυξεις και παρουσιάσεις από τον χώρο της τέχνης. Είναι πολύ δουλεμένο, έχουν κάνει τρομερή δουλειά και όλες μα όλες οι εκπομπές τους είναι πολύ καλά στημένες. Στο κανάλι τους μέσα στο zoo.gr αριθμούν 12 εκπομπές.
Τελευταία εκπομπή: Stephen Antonakos

urfurshlaag Channel

Βάζει μία πρωτότυπη “μάσκα” -αν μπορείς να την πεις έτσι – και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο αυτά που τον ενοχλούν μπροστά στη κάμερα. Στην τελευταία του εκπομπή ο … urfurshlaag μιλάει για το Μακεδονικό ενω συγκεντρωμένες μπορείς να δεις όλες στο Youtube Channel που έχει. Ο ίδιος αρθρογραφεί στο blog lianokladi.
Tελευταίο video: Ο Ούρφουρσλάαγκ για το “Μακεδονικό”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;