Η πρώτη κυρία της χώρας. ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε για το neolaia.gr στις 27/01/08. Με αφορμή τη συζήτηση που είχαν κάποιοι (Φικιώρης – Παπαδάκης) το πρωί στον Antenna το εμφανίζουμε μπας και καταλάβουμε καλά τι συστημα έχουμε. Τάσο σε ευχαριστούμε πολύ για το video, βλέπεις με τα γεγονότα που είχαμε (Χριστόδουλος κτλ) μάλλον πέρασε το όλο θέμα χωρίς να δώσει κανείς σημασία. Επίσης; Μπράβο στην Ελληνοφρένεια. Δείτε στο τέλος το video!

Άλλοι τρώνε τα καλύτερα τους χρόνια για να μπουν σε μια σχολή, να μπουν σε ένα μεταπτυχιακό έπειτα και άλλοι απλα μπορούν και τάζουν και κάνουν άλλους μάγκες. Έτσι είναι το σύστημα εδώ. Δεν κάνεις προσπάθεια, κάνεις απλά απλά PR! Αλήθεια πόσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει να μπείτε σε κάποιο μεταπτυχιακό και απλά δεν μπορέσατε ποτέ; Φίλοι-φίλων, συγγενείς καθηγητών, κόρες πολιτικών τρώνε κάθε χρόνο όλες μα όλες τις θέσεις (μερικές φορές μάλιστα δεν φτάνουν οι θέσεις και ξαφνικά προκύπτουν ισοβαθμίες και περνάνε όλοι τους!!). Γιατί;;; Γιατί απλά μπορούν και το κάνουν. Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι η πρώτη κυρία της χώρας μας που απο νηπιαγωγός κατάφερε να μπει μεσα στα χειρουργεία, πάντως όλοι τα ξέρουμε αλλά ποτέ δεν μιλάμε. Το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε ακριβώς πως έγιναν όλα αυτα και αν έγιναν έτσι τα γεγονότα όπως κυκλοφορεί σε κάποιο ηχητικό απόσπασμα με mail, τι να πούμε… Εύγε Νατάσσα! (Λοιπόν έχουμε και λέμε) (τα συμπερασματα και τα σχόλια δικά σας):

1998: Aποφασίζει απο νηπιαγωγός η Νατάσσα να γίνει γιατρός.

2004: Τελευταία εξεταστική (μέσα στη προεκλογική περίοδο) δίνει (;;;) και περνά 14 μαθήματα μαζί

2004: Στις προφορικές εξετάσεις της ίδιας εξεταστικής έμπαινε μόνη να δώσει όταν οι άλλοι έμπαιναν πέντε – πέντε.

2002: Έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (δηλαδή πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής).

Δηλαδή με λίγα λόγια έχουμε και λέμε:

 

  • Η καθηγήτρια Ιατρικής (που πέρασε τη διατριβή της) έγινε Πρόεδρος Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και ο γιός της υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ο.Π.Α.Π. με μηνιαίο μισθό 24,000 ευρώ (και 500,000+ ευρώ)!
  • Ο φιλόλογος της στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη έγινε Γ.Γ. Υπουργείο Πολιτισμου, το όνομά του; Χρήστος Ζαχόπουλος!

Χρήσιμα links – αποδείξεις:

Αυτά λοιπόν για την Νατάσσα γιατί κάποιοι νομίζουν πως μας κοροιδεύουν. Κατάφερε να μπει Ιατρική, να κάνει τα δίδυμα, να πάει Βοστώνη, να περνάει όλα τα μαθήματα καθώς συνόδευε τον Κώστα; Φίλοι μου οι νέοι έχουν όνειρα και εσείς με κάτι τέτοια τους τα γκρεμίζετε καθημερινά. Μόνο ντροπή, τίποτα περισσότερο.

Α! Και μία ερώτηση. Τα λεφτά από την “Ανέμη” που ήσουν και Πρόεδρος Νατάσσα που πήγαν;; Το καταστατικό που είναι;; Υπήρχε;; Υπάρχει;; Το Υπ. Πολιτισμού τι ρόλο έπαιξε τότε;

Update: (04/02/08)

[youtube _cXvLOM-mKE]

[Νίκος Μπαρδάκης – neolaia.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;