Tελικά είναι πολύ κακό πράγμα το κρύο!

Της elle,

Tελικά είναι πολύ κακό πράγμα το κρύο!
Γιατί;
Κυρίως γιατί μένεις μέσα στο σπίτι και παρακολουθείς τηλεόραση, διαβάζεις πολλές εφημερίδες την Κυριακή…
Θα μου πεις που είναι το αρνητικό σε όλα αυτά;
Φαινομενικά δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό! Αντιθέτως, σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις κιόλας. Μόνο που αν καθίσεις και τα λάβεις σοβαρά υπόψη όσα γράφονται και όσα ακούγονται εν τέλει εκνευρίζεσαι!

Αυτό έπαθα και εγώ!

Το «παραλήρημα» άρχισε από την Κυριακή, όπου είχα την ευκαιρία να διαβάσω το «εξαίρετο» αφιέρωμα του δημοσιογράφου κ. Μακρυγιάννη στον κ. Βενιζέλο….Αναλυτικότατο, διεξοδικότατο, 6 σελίδες αφιερωμένες στον βίο και την πολιτεία του Βαγγέλη…Μπροστά σε αυτό το «αφιέρωμα» οι παλιότερες «αγιογραφίες» του Χατζηνικολάου ωχριούν… Μάθαμε τα πάντα! Ό, τι αφορά τον πρόσωπο Βαγγέλης Βενιζέλος. Από τις πολυαναφερόμενες ακαδημαϊκές σπουδές του μέχρι και τον γάμο του….

Η συνέχεια δόθηκε χτες το βράδυ, παρακολουθώντας την «Ανατροπή» του κ. Πρετεντέρη. Εκεί είδα, και ως ένα βαθμό συμπόνεσα, τον Πρετεντέρη για την προσπάθειά που καταβάλλει να «αποδείξει» ότι η δημοσκόπηση που παρουσίαζε «έδειχνε» με σαφήνεια την υπεροχή του Βενιζέλου έναντι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί οι δείκτες να ήταν θετικοί και να αποδείκνυαν την υπεροχή του Γ. Παπανδρέου στην κοινωνία, αλλά ο κ. Πρετεντέρης προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μας αποδείξει το αντίθετο….Και όλα αυτά μία μόνο μέρα μετά τη δημοσίευση των κρυφών δημοσκοπήσεων του 2004 στο «Βήμα», με τις οποίες προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Παπανδρέου δεν πήρε «θαμπό» δαχτυλίδι από τον Σημίτη….

Με τα παραπάνω γελάω γιατί αντιλαμβάνομαι πραγματικά το άγχος που έχει καταβάλει όλους αυτούς τους «υπαλλήλους» στη θέα της άνετης επικράτησης του ΓΑΠ. Εξάλλου τη δουλεία για την οποία πληρώνονται αδρά κάνουν και πραγματικά προσπαθούν να την κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα!

Εξοργίζομαι όμως με όλους αυτούς που ψεύδονται ασυστόλως και επιπλέον ζητούν και την ψήφο των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια κ. Βενιζέλο εσείς δεν αποποιούσασταν πρόσφατα τα συμφέροντα που προωθούν την υποψηφιότητά σας;
Όλα αυτά τώρα τι είναι; Το «Βήμα» δεν είναι αυτό που προσπαθεί να αντικρούσει όλους του ισχυρισμούς του Προέδρου; Ο Πρετεντέρης δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι το άσπρο είναι μαύρο και ότι οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν την λαϊκή προτίμηση στο πρόσωπό σας; Ο Μακρυγιάννης του «Θέματος» δεν είναι αυτός που έπλεξε το εγκώμιό σας μέσα από το 6σέλιδο κυριακάτικό αφιέρωμά του; Και αν θυμάμαι καλά, αυτός δεν καθόταν δίπλα σας στη συνεδρίαση την Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος στη Βουλή;;;;;;;;;;;

Φτάνει πια! Ευτυχώς για τη δημοκρατία και δυστυχώς για εσάς και τα συμφέροντα που σας στηρίζουν και τα οποία υπηρετείτε ο ελληνικός λαός και κυρίως ο αγνός, δημοκρατικός λαός του ΠΑΣΟΚ ξύπνησε! Έχουμε και μνήμη για να μην ξεχνάμε το παρελθόν και κρίση για να διαχειριζόμαστε το παρόν και όραμα για να σχεδιάσουμε το μέλλον με όρους διαφάνειας, ελευθερίας και δημοκρατίας. Όρους που μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει! Όλα τα άλλα είναι μάταια! Πείτε στους «υπαλλήλους» και τα «αφεντικά» τους/σας ότι τζάμπα δουλεύουν! Σας έχουμε πάρει χαμπάρι….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;