5 συνήθειες που καταστρέφουν την όρεξη για σεξ!
Πέραν του ότι μπορεί όντως να είναι κουρασμένος, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την διάθεση για σεξ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι.

couples-passionately-kissing-ben-lamberty-2-5875dfd46b0f9__880

Πέραν του ότι μπορεί όντως να είναι κουρασμένος, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την διάθεση για σεξ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι.

Δες ποιοι είναι και κόψε τους την φόρα προτού σου χαλάσουν άλλο ένα σεξόβραδο.

Τρως πολύ κρέας ή ψάρι

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν αναφέρουν πως τα συντηρητικά που μπαίνουν στο κρέας και το ψάρι μπορούν να μειώσουν δραματικά την όρεξη για σεξ στις γυναίκες.

Κάνεις κακή διατροφή

Ναι, το junk food είναι ωραίο αλλά είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά, τα οποία εμποδίζουν την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η συγκεκριμένη διαδικασία σημαίνει πως, και εσύ και το άλλο σου μισό, θα δυσκολευτείτε να ερεθιστείτε.

Πίνεις λίγο νερό

Η αφυδάτωση έχει σημαντικές επιπτώσεις σε διάφορους τομείς της υγείας μας. Μπορεί να προκαλέσει από πονοκεφάλους μέχρι κολπική ξηρότητα ενώ ταυτόχρονα χαλάει την μυρωδιά του στόματος μας.

σεξ

Τρως πολλή ζάχαρη πριν το σεξ

Μπορεί η σοκολάτα να σου αρέσει, όμως, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του σεξ καθώς στέλνει την λίμπιντο αδιάβαστη. Συγκεκριμένα, η ζάχαρη αυξάνει ραγδαία τα επίπεδα σαγχάρου στο αίμα, επιδρώντας αρνητικά στην σεξουαλική επίδοση.

Έλλειψη ύπνου

Σύμφωνε με έρευνα που έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Σικάγο το 2011, η έλλεηψη ύπνου συνδέεται με την μείωση της τεστοστερόνης στους άνδρες, πράγμα που σημαίνει μειωμένη σεξουαλική διάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;