Τι μέγεθος στήθους προτιμούν άνδρες & γυναίκες; (Έρευνα)
Το γυναικείο στήθος κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Άλλοι ενθουσιάζονται με το μεγάλο, άλλοι με το μικρό, άλλους δεν τους νοιάζει..Όμως, τι προτιμά η πλειονότητα;

breasts

Το γυναικείο στήθος κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Άλλοι ενθουσιάζονται με το μεγάλο, άλλοι με το μικρό, άλλους δεν τους νοιάζει..Όμως, τι προτιμά η πλειονότητα;

Έρευνα που πραγματοποίησε ένας Αμερικανός γιατρός, ο Δόκτωρ Ed, και το επιτελείο του σε δείγμα 2000 ανθρώπων έδειξε ποιο μέγεθος στήθους ενδιαφέρει περισσότερο τους άνδρες και ποιο τις γυναίκες. Οι διαφορές μεταξύ των επιλογών και των δυο φύλων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Αρχικά, η έρευνα έδειξε πως, παραδόξως, οι γυναίκες προβληματίζονται αρκετά συχνά σχετικά με το αν το στήθος τους είναι αρκετά μεγάλο ενώ από την άλλη, οι σύντροφοι τους μπορούν να ζήσουν και με ένα πιο μαζεμένο στήθος.

Συγκεκριμένα, οι Ευρωπαίοι θεωρούν ιδανικό το μέγεθος C- με μοναδική εξαίρεση την Πολωνία, όπου οι άνθρωποι εμφανίζουν προτίμηση στο μέγεθος B, το οποίο είναι μικρότερο.

Το 11% των ανδρών έχει αδυναμία στο μικρό στήθος, ενώ το 9,1% των γυναικών θα ήθελε να φοράει μικρότερο νούμερο σουτιέν.

Κανείς δεν δήλωσε πως προτιμά τα υπερμεγέθη DD, DDD ή E.

Ακόμη, οι γυναίκες με στήθος μεγέθους C δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποίημενες (ποσοστό 84,8%).

Όμως, οι κοπέλες που φορούν D και E θα ήθελαν να έχουν μικρότερο στήθος καθώς οι μισές από τις συμμετέχουσες που τις εκπροσώπησαν στην έρευνα δήλωσαν πως είναι απόλυτα ευχαριστημένες με το μέγεθός τους.

Το παράξενο είναι πως συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών (91,7%) με πραγματικά μεγάλο στήθος (F Cup) δεν θα το άλλαζε με τίποτα.

Γενικότερα, πάντως, ένα 35% των γυναικών θα ήθελε να έχει κάτι άλλο απ’ αυτό που έχει ήδη, πράγμα που δείχνει πως έχουμε δουλειά ακόμη ως προς την άνεση που πρέπει να νιώθουν οι γυναίκες με το σώμα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;