Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Ακολούθησε αυτές τις 3 περίεργες συμβουλές!
Πριν αρχίσεις να μετράς πρόβατα, μπορείς να δοκιμάσεις άλλες, λιγότερο βασανιστικές μεθόδους για να κοιμηθείς γρήγορα και γλυκά!

sleeping-in-bed-tumblr-wimn9ixk

Πριν αρχίσεις να μετράς πρόβατα, μπορείς να δοκιμάσεις άλλες, λιγότερο βασανιστικές μεθόδους για να κοιμηθείς γρήγορα και γλυκά!

Οι ειδικοί αναφέρουν πως 1 στος 3 ενήλικες αντιμετωπίζει κάποια στιγμή στην ζωή του προβλήματα υγείας που έχουν σχέση με τον ύπνο.

Οι παρακάτω τρόποι μπορεί να είναι περίεργοι αλλά είναι έχει αποδειχθεί πως λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεία να έχει προκύψει στον ύπνο σου.

Κάλτσες

Μια μελέτη που έγινε στην Ελβετία το 1999 έδειξε πως τα ζεστά πόδια και χέρια είναι ο καλύτερος δείκτης του πόσο γρήγορα θα αποκοιμηθεί κανείς. Τα πόδια, τις περισσότερες φορές, κρυώνουν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο σώμα, επειδή έχουν μικρότερη κυκλοφορία άιματος.

Κερί λεβάντας

Σύμφωνα με έρευνα, η μυρωδιά της λεβάντας ηρεμεί τον οργανισμό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να αποκοιμηθεί κανείς. Μια μελέτη του 2005 έδειξε πως οι άνθρωποι που μύριζαν λεβάντα πριν κοιμηθούν, όχι μόνο κοιμόντουσαν καλύτερα, αλλά ένιωθαν και πιο φρέσκοι την άλλη μέρα.

Γύρνα το μαξιλάρι

Τέλος, αν δεν πετύχει τίποτα από τα παραπάνω, απλά γύρνα το μαξιλάρι από την άλλη πλευρά. Ένα δροσερό μαξιλάρι μπορεί να κάνει θαύματα, λένε οι ειδικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;