9 αφροδισιακές τροφές που θα ανάψουν τα αίματα!
Μετά τα εσώρουχα, τα κεριά και την ρομαντική μουσική, τι έρχεται; Μα φυσικά το κατάλληλο φαγητό!

 s-d64dd38fa4fd39dfc9d0da21f04ca9688e96473b

Μετά τα εσώρουχα, τα κεριά και την ρομαντική μουσική, τι έρχεται; Μα φυσικά το κατάλληλο φαγητό!

Πώς μπορείς να ανεβάσεις την λίμπιντο του/της συντρόφου σου στα ύψη; Μην το κουράζεις, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Με την βοήθεια των παρακάτω αφροδισιακών τροφών η σεξουαλική διάθεση θα φτάσει στα ύψη στο πι και φι!

Ψημένη πατάτα

Η πατάτα περιέχει κάλιο, ένα θρεπτικό συστατικό που αυξάνει την ροή του αίματος σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των γεννηκιτών οργάνων, και έτσι δημιουργεί την αίσθηση της διέγερσης.

Κόκκινο κρασί

Όπως αναφέρει μελέτη του Journal of Sexual Medicine, οι γυναίκες που είχαν καταναλώσει 1-2 ποτήρια κρασί είχαν ενισχυμένη λίμπιντο από εκείνες που δεν είχαν καταναλώσει καθόλου.

Πίσω από αυτό το γεγονός κρύβεται η φλούδα των σταφυλιών, η οποία περιέχει φλαβονοειδή, ουσίες που αυξάνουν την ροή του αίματος, στέλνοντας το στα κατάλληλα σημεία.

hfhshsh

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα περιέχει υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών πολυφαινολών και μικρότερη ποσότητα ζάχαρης από την γάλακτος. Η ζάχαρη ευθύνεται για μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, ενώ, το κακάο αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα σεροτονίνης στο αίμα. Η σεροτονίνη είναι η ορμόνη που βελτιώνει την διάθεση μας και αυξάνει το αίσθημα ευφορίας που μπορεί να αισθανόμαστε.

Ταυτόχρονα, ελαττώνει το άγχος και φέρνει ευκολότερους οργασμούς.

Μήλα

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά μήλα παρουσιάζουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο σεξ. Τα μήλα είναι πλούσια σε μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία αυξάνουν την λίμπιντο.

Στρείδια

Τα στρείδια θεωρούνται μια από τις πιο αφροδισιακές τροφές που υπάρχουν καθώς, χάρη στον ψευδάργυρο που περιέχουν, ανεβάζουν την λίμπιντο στα ύψη. Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έδειξαν πως οι γυναίκες που είχαν μεγαλύτερη ποσότητα ψευδάργυρου στον οργανισμό τους, παρουσίαζαν και μεγαλύτερη σεξουαλική ορμή.

Επιπλέον, τα στρείδια περιέχουν αμινοξέα που οδηγούν στην παραγωγή ορμονών που, επίσης, αυξάνουν την ερωτική διάθεση.

Σπανάκι

Κάτι ήξερε η γιαγιά που έφτιαχνε σπανακόπιτα. Ίου. Αλλά ναι, το συγκεκριμένο λαχανικό μπορεί να μην περιέχει ιδιαίτερες θερμίδες αλλά περιέχει σημαντικές ποσότητες μαγνησίου, μιας ουσίας που αυξάνει την ροή του αίματος.

Τζίντζερ

Άλλο ένα τρόφιμο που ανεβάζει την θερμοκρασία. Το τζίντζερ, όπως και το σπανάκι, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στα σωστά σημεία. Δοκίμασε 1 κουταλιά ρου γλυκού την εβδομάδα και θα δεις τι έχει να γίνει. Επίσης, το τζίντζερ θεωρείται πως προσθέτει στα επίεδα τεστοστερόνης των ανδρών.

Γαλοπούλα

Και όμως, το συγκεκριμένο τρόφιμο δεν είναι μόνο για τις γιορτές. Η γαλοπούλα περιέχει υψηλά επίπεδα αργινίνης, μιας ουσίας που επιταχύνει τη σύνθεση των πρωτεϊνών και ενισχύει τη δράση του μονοξειδίου του αζώτου. Το αποτέλεσμα; Διαστολή των αιμοφόρων αγγείων στο ανδρικό μόριο.

Καφές

Όπως καταλαβαίνεις, η ένταση που προκαλεί ο καφές και η αύξηση στους παλμούς της καρδιάς μόνο σε καλό μπορούν να βγάλουν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
8'
33 - 25
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;