Πανεπιστήμια Θεσσαλίας: Νέα προγράμματα εξειδίκευσης [λίστα]
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για προγράμματα εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δείτε πως θα δηλώσετε συμμετοχή!

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής.

Διαθέτει πιστοποιημένες δομές & υπηρεσίες από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) με την αρ. 5859-10 (Βεβαίωση 3056/08.06.2011). Το Κέντρο λειτουργεί προσφέροντάς ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης σε όλα τα γνωστικά πεδία που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του προέρχεται κατά κύριο λόγο από το ερευνητικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται σε σύγχρονες και άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνοντας σειρά από πιστοποιημένες αίθουσες και απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό. Παράλληλα προσφέρεται και η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης e-class.

Με την επιτυχή ολοκλήρωσή των προγραμμάτων εκπαίδευσης απονέμεται στους συμμετέχοντες ΠιστοποιητικόΕξειδίκευσης και Κατάρτισης / Βεβαίωση Παρακολούθησης ενώ σε προγράμματα που θα έχουν εντάξει τις απαιτούμενες προδιαγραφές θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα απονομής Πιστωτικών Μονάδων  ECTS (European Credit Transfer System).

Σε ποιους απευθείνεται

Οι επωφελούμενοι των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να προέρχονται από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα όπως για παράδειγμα νέοι άνεργοι που έχουν ως στόχο την επιτυχή πρόσβαση τους στην αγοράεργασίας ή και ακόμα έμπειρο εργαζόμενο προσωπικό που απλώς επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις/δεξιότητες του προκειμένου να γίνει ακόμα πιο «ελκυστικό» στην αγορά εργασίας.

Στη νέα φάση λειτουργίας του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλοδοξεί να υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εκπαίδευσης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών κατευθύνσεων με βάση τα Τμήματα / Σχολές του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Δες περισσότερα σεμινάρια εδώ

Αυτήν την περίοδο λειτουργούν τα παρακάτω προγράμματα:

«Ημερίδες Διδακτικής της Έκθεσης / Νεοελληνικής Γλώσσας για φιλολόγους»

Ειδική Αγωγή – Αναγνωστικές Δυσκολίες: Στρατηγικές και Διδακτικό υλικό για την Αντιμετώπιση

Η Φωτογραφία & η ψηφιακή επεξεργασία της

Διδακτική-Μεθοδολογία της Έκθεσης (σε ηλεκτρονικό περιβάλλον)

2D-3D Σχεδίαση με τη χρήση του AutoCAD – B’ Επίπεδο

Δημιουργία Ιστοσελίδων – Joomla

Διοίκηση Μονάδων Υγείας

2D-3D Σχεδίαση με τη χρήση του AutoCAD – Α’ Επίπεδο

Δημιουργία 3d animation με τη χρήση του 3ds-Max

Πώς να πετύχετε στο χώρο εργασίας

Οικονομική & Διοικητική  Υποστήριξη Ιατρείου-Φαρμακείου

Marketing Ιδιωτικών Ιατρείων και Φαρμακείων

Ταχύρρυθμο CCNA (Cisco Certified Network Associate) Routing and Switching

CCNA (Cisco Certified Network Associate) Routing and Switching

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;