5 ταινίες που
Ο κόσμος του κινηματογράφου έχει υποφέρει αρκετές φορές από τις περίφημες ήττες που ονομάζονται "spoilers", είτε γιατί τα έχουν κάνει όσοι έχουν διαβάσει την υπόθεση στα βιβλία είτε γιατί οι συμμετέχοντες έβαλαν "αυτογκόλ" αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της ταινίας!

15424563252_b80db36a34_b

Ο κόσμος του κινηματογράφου έχει υποφέρει αρκετές φορές από τις περίφημες ήττες που ονομάζονται “spoilers”, είτε γιατί τα έχουν κάνει όσοι έχουν διαβάσει την υπόθεση στα βιβλία είτε γιατί οι συμμετέχοντες έβαλαν “αυτογκόλ” αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της ταινίας!

Έτσι, ο κόσμος καταλήγει να μαθαίνει όσα έπρεπε να δει στην κινηματογραφική αίθουσα.

Υπάρχουν ταινίες που έχουν υποστεί τις απελπιστικές επιπτώσεις των spoilers και οι ιστορίες τους αποτυπώθηκαν από το The Richest, σε μια προσπάθεια αποφυγής παρόμοιων λαθών.

Star Wars: The Phantom Menace

star-wars-the-phantom-menace

Οι ταινίες Star Wars είναι συνώνυμα του ενθουσιασμού και της προσμονής, ιδιαίτερα από τους θαυμαστές της σειράς ταινιών που περίμεναν χρόνια να την δουν να επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, τελικά τους περίμενε μια μεγάλη απογοήτευση καθώς το soundtrack της ταινίας κυκλοφόρησε, μια εβδομάδα πριν από την ταινία, και κανείς δεν ήξερε ότι οι τίτλοι των τραγουδιών θα πρόδιδαν τα μυστικά ολόκληρης της ταινίας.

Έτσι, βλέποντας την λίστα βρέθηκαν μπροστά σε μια σωρεία spoilers. Αντί ο καλός κύριος που έβγαλε το soundtrack να σκεφτεί πιο διακριτικούς τίτλους προτίμησε τα «Anakin Defeats Sebulba», «Qui-Gon’s Noble End» και το χειρότερο όλων… «The High Council Meeting and Qui-Gon’s Funeral».

Rocky IV

Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι αυτής της ταινίας είναι πως περιμένεις καρτερικά να μάθεις αν ο πρωταγωνιστής θα καταφέρει να νικήσει.

Με το συγκεκριμένο Ρόκι, η υπόθεση πήγε στραβά εξαρχής. Η ομάδα μάρκετινγκ της ταινίας αποφάσισε να αποκαλύψει την νίκη του Μπαλμπόα ποστάροντας σαν φανατικοί ποστάροντας την επιτυχία τουα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο το πόστερ της ταινίας έδειχνε τον Ρόκι ματωμένο και συγκινημένο, αγκαλιά με την αμερικάνικη σημαία να πανηγυρίζει. Άρα, τι το είδαμε;

Terminator Genisys

15424563252_b80db36a34_b

Σε αυτήν την περίπτωση, τα πάντα πήγαν στραβά όταν κυκλοφόρησε το trailer.

To trailer αποκάλυψε την βασικότερη σκηνή της ταινίας, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Κατά την διάρκεια της οποίας μαθαίνουμε πως ο John Connor, που επιστρέφει στο παρελθόν είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος ο εξολοθρευτής.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Indianajones4
Μπορεί να μην γνωρίζεις τον Tyler Nelson σαν ηθοποιό, αλλά προοριζόταν για μεγάλες επιτυχίες. Είχε καταφέρει να αποκτήσει τον ρόλο του χορευτή στην ταινία, ωστόσο, “κόπηκε” την τελευταία στιγμή από το τελικό αποτέλεσμα καθώς έκανε ένα ΜΕΓΑΛΟ λάθος.

Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στην τοπική εφημερίδα της Οκλαχόμα για την ταινία, αντί να μιλήσει αποκλειστικά για την δική του συμμετοχή…αποκάλυψε εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα για την υπόθεση.

Έπειτα από αρκετό καιρό, ο σκηνοθέτης Steven Spielberg, ρωτήθηκε για το περιστατικό και με μεγάλη ειλικρίνεια είπε: «Ποιος ξέρει αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ξαναδουλέψει σε αυτή την πόλη;». Η απάντηση στο ερώτημα του μέχρι και σήμερα είναι πως όχι.

Toy Story 3

4634541472_5697bfb8da_b

Η συγκεκριμένη ταινία έχει υποφέρει πολλά spoilers για αρκετό καιρό.  Η πλειονότητα των παιδικών ταινιών που κυκλοφορούν, βλέπει τους πρωταγωνιστές της να γίνονται παιχνίδια και να κυκλοφορούν στα καταστήματα για τα μικρά παιδιά. Αυτό που συμβαίνει, όμως, είναι πως για να τοποθετηθεί το παιχνίδι στο πλαίσιο της υπόθεσης της ταινίας, αναγκαστικά κυκλοφορούν λεπτομέρειες της ταινίας.

Για παράδειγμα, πριν βγει η ταινία το 2010, κυκλοφόρησε στην αγορά παιχνιδιών ένα κουκλάκι – κλειδί της υπόθεσης, που αποκάλυπτε το μεγάλο μυστικό ότι ο Lotso δεν είναι ο καλός και αγαθός μωβ αρκούδος, αλλά ένα εκδικητικό τέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;