Facebook vs LinkedIn: Ποιος θα επικρατήσει;
Το Facebook έχει αρχίσει να κινείται "επιθετικά" προς την πλευρά του LinkedIn και εμείς μένει να αναρωτηθούμε ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει!

Facebook vs LinkedIn

Το Facebook έχει αρχίσει να κινείται “επιθετικά” προς την πλευρά του LinkedIn και εμείς μένει να αναρωτηθούμε ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει!

Κινήσεις προς τον τομέα δραστηριοποίησης του LinkedIn κάνει το Facebook, εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε σελίδες επιχειρήσεων να προβάλλουν και να προωθούν θέσεις για δουλειές.
Σύμφωνα με το TechCrunch, το νέο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται «Jobs» θα μπορούσε να παρέχει στις εταιρείες έναν διαφορετικό τρόπο να φέρνουν κίνηση στη σελίδα τους στο Facebook.

Ταυτόχρονα, οι εταιρείες θα πληρώνουν την πλατφόρμα για να λαμβάνουν οι “αγγελίες” θέσεων εργασίες περισσότερες προβολές.
Tο Facebook επιβεβαίωσε πως πειραματίζεται με μια σειρά τέτοιων χαρακτηριστικών, όπως ένα σχετικό tab (Jobs) στη σελίδα του. «Βάσει συμπεριφοράς που έχουμε δει στο Facebook, όπου πολλές μικρές επιχειρήσεις κάνουν posts για τα ανοίγματα για δουλειές τους στη σελίδα τους,

“Πραγματοποιούμε μια δοκιμή για διαχειριστές σελίδων για τη δημιουργία αναρτήσεων για δουλειές και τη λήψη αιτήσεων από υποψηφίους” είπε στο TechCrunch εκπρόσωπος του Facebook.
Μια νέα επιλογή στη δημιουργία status update επιτρέπει την επίσημη κοινοποίηση ενός ανοίγματος για δουλειά, με σχετικές λεπτομέρειες όπως την ιδιότητα, τον μισθό και το αν είναι πλήρους απασχόλησης ή ημιαπασχόλησης.

Το ειδικό format θα ξεχωρίζει αυτές τις αναρτήσεις από τις υπόλοιπες αναρτήσεις, “τραβώντας” περισσότερο κόσμο.

Οι αναρτήσεις αυτές θα φαίνονται επίσης στο Jobs tab της σελίδας, δημιουργώντας έτσι ένα συγκεκριμένο χώρο όπου μπορούν να δουν αυτοί οι οποίοι αναζητούν εργασία. Από πλευράς τους, οι επιχειρήσεις θα αποκτούν περισσότερους followers στις σελίδες τους.
Στις αναρτήσεις αυτές θα περιλαμβάνεται ένα κουμπί «Apply Now», που θα οδηγεί σε μια φόρμα αίτησης. Οι αιτήσεις θα λαμβάνονται ως μηνύματα στο Facebook, ενώ οι επιχειρήσεις θα μπορούν να πληρώνουν για να προβάλλονται οι αναρτήσεις αυτές σε περισσότερα άτομα.
Όπως είναι αναμενόμενο, αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα λειτουργήσουν ανταγωνιστικά προς το LinkedIn, καθώς και developers όπως το Work4, το Workable και το Jobscore που δημιουργούν «Jobs» tabs τα οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;