Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας – Μια εκρηκτική εβδομάδα!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24 – 31 Οκτωβρίου. Μία εκρηκτική εβδομάδα

Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 24 – 31 Οκτωβρίου. Μία εκρηκτική εβδομάδα

Από την Λίλιαν Σίμου

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, αφήνει μία γεύση έντονων συγκινήσεων και αντιπαραθέσεων.

Ο κυριότερο φαινόμενο λίγο πριν την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, είναι  το σχηματίζον τετράγωνο του Άρη στον Αιγόκερω προς τον Ουρανό στον Κριό

Ο Άρης στον Αιγόκερω  όπως ήδη έχουμε αναφέρει στο σχετικό άρθρο, είναι στην καλύτερη δυνατή θέση του μέσα στον ζωδιακό.

μπορεί να προκαλέσει τον καθένα μας να τολμήσει να προχωρήσει δυναμικά, αψηφώντας αδυναμίες, αναστολές, ανασφάλειες, ατολμία, επιθετικότητα ή ανταγωνισμό.

Φαίνεται πως έχουμε πλέον την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο, να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, να εστιαστούμε μόνο στο αποτέλεσμα….

Ο Ουρανός στον Κριό, πυροδοτεί την σύγκρουση, την επαναστατική διάθεση, την ανατροπή, την αντίδραση.

Σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο, είναι η μάχη μεταξύ του κατεστημένου και της νέας εποχής. Είναι όμως και η μάχη της ανόδου σε δύσκολες συγκυρίες, απέναντι στη διάλυση.

 

Το τετράγωνο αυτό μπορεί να αναδείξει:

Ξαφνική ερωτική έλξη

Επιθετική συμπεριφορά

Ανταγωνισμό

Απρόβλεπτη ρήξη

Αντίδραση

Απελευθέρωση

Πείσμα και ξεροκεφαλιά

Ανεξαρτησία

Ενεργητικότητα

Ανυποχώρητη στάση

Έλλειψη ισορροπίας

Νευρικότητα

Βιαστική δράση ή αντίδραση

Ατυχήματα

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από αλλαγές που θα έχουν σαν βάση μία πρωτοβουλία για την καριέρα σας. Σας ευνοεί η δυνατότητα να παράγετε ένα έργο συλλογικό και να αφήσετε την διορατική αντίληψη να σας οδηγήσει. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την  παρόρμηση και ίσως αργότερα αντιληφθείτε πως δεν σας ταιριάζουν. Ας μην επιλέγετε την αντίδραση μόνο για λόγους αντίδρασης, μελετήστε κάθε τι προτού προκαλέσετε αντιπαραθέσεις. Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε κάτι που δεν ελέγχετε. Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιζηλίας, αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε των αντιπάλων σας, αν έχετε σωστό στόχο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Υποσυνείδητες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μείγμα ερωτισμού και αναγκών που δεν έχουν εκδηλωθεί. Θλίψη ή ανέκφραστα αισθήματα σας κατακλύζουν. Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε εκδικητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και αναζητήστε το δίκαιο ή την σωστή στάση. Πολλά σας προβλήματα προέρχονται από βαθιά ανυπομονησία και ο έλεγχος που θα της ασκήσετε, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν. Αν σας συναρπάζει το περίεργο και το διαφορετικό, αυτό το διάστημα δεν συνίσταται για πειραματισμούς. Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει προσκόλληση και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση. Για να κατακτήσετε τη ζωή, πρέπει να κάνετε μία βαθύτερη προσέγγιση στις γνώσεις και την ειδίκευσή σας, αλλά προσέχετε τον δογματισμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Μία κατάλληλη περίοδος για ποικίλες ερωτικές περιπέτειες, χωρίς δέσμευση ή υποχρεώσεις. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό. Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, από ζήλια ή ερωτική αντιπαλότητα. Κινδυνεύετε να μείνετε αργότερα μόνοι, απογοητευμένοι από την έλλειψη σταθερότητας για ένα μόνιμο ταίρι. Η αναζήτηση γίνεται βιαστικά, παρορμητικά. Στο τέλος δεν θα υπάρχει διάρκεια σε ό,τι κατακτηθεί χωρίς σχεδιασμό. Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ασταθούς χαρακτήρα, επομένως θα απομακρύνει σταδιακά άτομα που ως τώρα σας είχαν εμπιστοσύνη. Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε στοχευμένα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή,  δύναμη και  εξουσία. Σε κοινωνικό επίπεδο, η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή. Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα προσκολλώνται σε σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ, για να μην φανείτε ιδιοτελείς. Επίσης να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, πως ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας. Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα. Ζήλια και σκοτεινά στοιχεία, διαφαίνονται να προσβάλλουν το προφίλ στη καριέρα σας. Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση στην καριέρα, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας. Μην διστάσετε.

 

ΛΕΩΝ

 

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία. Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε γιατί μπορεί να θυσιάσετε την πολύτιμη για σας ανεξαρτησία, καθώς θα προσκολληθείτε. Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο. Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας ωθήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας. Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας. Η προσκόλληση σε αξίες που είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνουν αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμα. Νιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Επιτρέψτε στο συναίσθημα να συνυπάρχει με το ένστικτο. Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές. Μην είστε όμως κτητικοί με το ταίρι σας.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Αγαπάτε να διευρύνονται οι σχέσεις σας και να σας περιβάλλουν πολλοί άνθρωποι. Αλλά αυτή την περίοδο, θα είναι δυνατόν, η έλξη να μην σταματά στην αισθητική και κοινωνική σας πλευρά. Αναδεικνύεται μία ερωτική συμπεριφορά, κτητική και παρορμητική.  Μαγνητισμός και ερωτισμός συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να σας εξουσιάζουν και το αντανακλάτε στους γύρω σας. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν προσέξετε να έχετε καλή διάκριση στις συναναστροφές σας. Είναι πολύ πιθανόν να έλκετε περίεργα και δύσκολα ή σκοτεινά άτομα. Αντιδράσεις δημιουργούνται στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν αποκτήσετε δύναμη, επιδιώξετε να μην φανείτε κυριαρχικοί ή ιδιοτελείς. Για να κερδίσετε τη μάχη αυτή την περίοδο, πρέπει να δώσετε πρωτοβουλίες και να εισβάλλετε μέσω συνεργατών ή σχέσης στην ενεργή ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα θεμέλια που θέσατε ως τώρα. Αλλά θα δεχθείτε αντιδράσεις και προκλήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αυτή την περίοδο μπορεί να ασχοληθείτε με επιμονή με υποχρεώσεις που σας αλλάζουν την ροή. Θα δυσκολεύεστε ίσως να ανακτήσετε την σειρά που επιθυμείτε, και θα αισθάνεστε άβολα λόγω επιβάρυνσης του προγράμματός σας. Στις συζητήσεις υπάρχει δυσκολία να κατανοήσουν τον στόχο και τις φιλοδοξίες σας.  Αδημονείτε, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην προκαλείτε ρήξη. Μέσα στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλό να αποφύγετε τις συνήθειες που σας αποπροσανατολίζουν. Η άσκηση γοητείας προς ανθρώπους που συναναστρέφεστε συχνά, είναι ένα προσόν που πρέπει να χειριστείτε με μέτρο. Ας είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τείνουν να χειραγωγούν άλλους. Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό στην δουλειά σας και αντιζηλίες στην καθημερινότητά σας. Μην διστάσετε, μπορείτε να ξαναρχίσετε κάθε προσπάθεια που παρεμποδίστηκε και να κερδίσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και τις ερωτικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης. Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας. Προσέχετε λοιπόν. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε αδιέξοδο. Αν πάλι, αποφασίσετε να ρισκάρετε όλα για όλα, κάτω από την γοητεία μίας γνωριμίας, να ξέρετε πως η ένταση θα μεγαλώνει και η διάρκεια θα είναι αμφίβολη. Κάποιες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν ζήλια και να σας ενοχλήσει η κατάσταση που θα διαμορφωθεί. Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό θέμα και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε. Δημιουργείτε μέσω των αξιών, νέους στόχους και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

 

Αυτή την περίοδο, έχετε την ικανότητα της διάκρισης μεταξύ του καλού και του κακού. Αισθάνεστε την ανάγκη να αρέσετε και να έλκετε άτομα που σας μοιάζουν οικεία. Η έκφρασή σας γίνεται πιο εκδηλωτική και για πολλούς από εσάς φεύγουν παροδικά οι αναστολές. Οι παντρεμένοι θα περάσετε έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσέχετε όμως για άτομα που μπαίνουν στο σπίτι σας και ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Αποφύγετε την επιρροή τρίτων και δώστε την ευκαιρία στον μόνιμο σύντροφό σας να μοιραστεί με σας την ανανέωση της σχέσης. Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική και μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα με τις καταβολές σας. Η προσπάθεια  να προβληθείτε είναι διαρκής και επιτακτική. Τώρα όμως πρέπει να προσέχετε τις αντιζηλίες και διενέξεις στο οικείο περιβάλλον, καθώς θα υπάρχει μία αντιπαλότητα και αντιπαράθεση αξιών και ανάγκη επιβολής κι από τις δύο πλευρές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Στις κινήσεις σας θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό ύφος, ενώ ο λόγος σας θα κάνει αίσθηση. Μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και να προβάλλετε απόψεις διαφορετικές, που θα γίνουν αποδεκτές. Παράλληλα, σας έλκει η περιπέτεια και μπορείτε αυτή την περίοδο, να διαπιστώσετε πως εύκολα έλκετε άτομα γύρω σας. Μικρές περιπέτειες ερωτικές θα βγουν στο προσκήνιο και χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ανέμελες και μικρές σε διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα. Επομένως δεν ωφελεί να ρισκάρετε κάποια σοβαρή σχέση. Αισθήματα ζήλιας, άγνωστα σε πολλούς από εσάς, εκδηλώνονται τώρα. Η μελέτη κειμένων που περιέχουν μυστήριο ή έχουν σχέση με τον εσωτερισμό, μπορεί να σας συναρπάσει. Καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, συναντάτε απρόοπτα εμπόδια. Θα πρέπει να αποφύγετε να αντιδράσετε παρορμητικά, δίχως σκέψη και σύνεση.

 

ΙΧΘΕΙΣ

 

Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης, της ασφάλειας ή των υλικών αγαθών. Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες. Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην ενθουσιαστείτε αν σας δοθεί αφορμή. Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον υλικό τομέα, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε. Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι στόχοι είναι σημαντικοί και θα είναι για καιρό. Τώρα όμως, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές με πρωτοβουλία δική σας και αξιολογείστε όσους είναι πλάι σας πραγματικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;