4 πράγματα που καλό είναι να ξέρεις για τα one night stand!
Μια εμπειρία που προκαλεί ενδιαφέρον, έξαψη αλλά και...άγχος. Τι θα έπρεπε να ξέρεις πριν το κάνεις;

maxresdefault (4)

Μια εμπειρία που προκαλεί ενδιαφέρον, έξαψη αλλά και…άγχος. Τι θα έπρεπε να ξέρεις πριν το κάνεις;

Σε άλλες εποχές, το σεξ ήταν τόσο αρνητικά μυθοποιημένο που ο κόσμος δεν είχε τέτοιες επιλογές, εκτός αν ήταν έτοιμος να βρεθεί στο περιθώριο. Όσο περνούν τα χρόνια, οι περιορισμοί μειώνονται και ο κόσμος μπορεί να χαρεί το σώμα του χωρίς ενδοιασμούς.

Τι σημαίνει αυτό; Αν σου αρέσει κάποιος, δεν χρειάζεται να έχετε σχέση ή να τον παντρευτείς, μπορείτε απλά να περάσετε ένα καυτό βράδυ μαζί (ή και 2, δεν κρίνουμε) και μετά να γυρίσετε στις ζωές σας.

Τώρα που το σκέφτεσαι, ακούγεται τέλειο έτσι; Πριν το κάνεις, διάβασε μερικά πράγματα που θα ήταν καλό να ξέρεις!

Το οne night stand είναι και θέμα γονιδίων

Αποτελέσματα έρευνας έδεικαν πως, όπως η τάση στον αλκοολισμό, η τάση αυτή κρύβεται στο DNA μας. Το ίδιο συμβαίνει και με την αγάπη για τις κανονικές σχέσεις ή ακόμα και την απιστία, έχει να κάνει με πολύ συγκεκριμένες ορμόνες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα το δέσεις σχοινί κορδόνι ότι έτσι είσαι. Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Πολλές φορές, οι άνδρες το βλέπουν διαφορετικά απο τις γυναίκες

Όχι πάντα, αλλα μπορεί να τύχει. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι το επόμενο πρωί. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 3.300 άτομα και των δυο φύλων, ηλικίας 17-40 ετών, το 80% των αντρών παραδέχτηκαν ότι είχαν θετικά συναισθήματα το επόμενο πρωί, με μόλις το 54% των γυναικών, να κάνει ακριβώς την ίδια παραδοχή.

Σε προδίδει η έκφραση σου

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων έρευνας, οι πιο αρρενωποί άνδρες και οι πιο ερωτικές γυναίκες, εκπέμπανε απο την αρχή αυτό που θέλανε…μια χαλαρή βραδιά σεξ.

Οι άνδρες ζητάνε όλο και λιγότερα ενώ οι γυναίκες το αντίθετο

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, οι άντρες είναι πολύ πιο πιθανό να συμβιβαστούν με μία γυναίκα που δεν είναι του γούστου τους προκειμένου να κάνουν σεξ, ενώ οι γυναίκες θα κάνουν σεξ της μίας βραδιάς μόνο αν το άλλο άτομο τους έχει προξενήσει τρομερή εντύπωση!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;