Αυτό είναι το ιδανικό σχολικό dress code! (video)
Τελικά ποιο είναι το ιδανικό ντύσιμο για το κάθε φύλο στο σχολείο;

dress code tria poulakia

Κι όταν λέμε «ιδανικό» εννοούμε το ντύσιμο που αφενός κολακεύει αυτόν που το φορά, αφετέρου τον κάνει θελκτικό στο αντίθετο φύλο, αλλά που είναι και –ταυτόχρονα- πρακτικό, επίκαιρο χωρίς όμως να σε καθιστά fashion victim.

Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη δίνουν τις πολυπόθητες απαντήσεις στα «Τρία Πουλάκια» στο netwix. Από τη συζήτηση, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σχολικές ποδιές , οι στολές Cosplay, το τι φορούσαν οι ίδιοι όταν ήταν μαθητές κι άλλα πολλά.

About «Τρία Πουλάκια»:

Τρία Πουλάκια κάθονται και συζητούν, όχι πάνω σε ένα κλαδί γιατί πολύ απλά δεν θα τους άντεχε. Γενικά κανείς δεν τους αντέχει. Δεν αντέχουν καν ο ένας τον άλλο. Ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη με το αστείρευτο χιούμορ που τους διακρίνει, σχολιάζουν την επικαιρότητα σε ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας! Μια υπερπαραγωγή του Comedylab για το netwix.gr, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ψυχή σας και τα μάτια σας. Οι παρουσιαστές διατίθενται για παιδικά πάρτι και κονσομασιόν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;