5 tips για τέλειες μπούκλες!
Το πρόβλημα με τα μαλλιά που έχουν μπούκλες είναι πως μπορούν να χαλάσουν πολύ εύκολα. Υπάρχουν, όμως, τρόποι να το αποτρέψεις!

6f5cf3546c7be4506dfb2b546b474080

Το πρόβλημα με τα μαλλιά που έχουν μπούκλες είναι πως μπορούν να χαλάσουν πολύ εύκολα. Υπάρχουν, όμως, τρόποι να το αποτρέψεις!

Όλες οι κοπέλες θέλουν τα μαλλιά τους να είναι τέλεια, ειδικά όταν πρόκειται να βγουν έξω. Ωστόσο, τα μαλλιά δεν τους κάνουν το χατίρι.

Τι τρόποι υπάρχουν για να εξασφαλίσεις τις πιο τέλειες μπούκλες, χωρίς να έχεις πάει-φυσικά- κομμωτήριο;

Χωρίς καθυστερήσεις, ακολούθησε τα εξής tips:

Προσπάθησε να μην έχεις λουστεί την ίδια μέρα

Τα φυσικά έλαια των μαλλιών σου, προσφέρουν την επιθυμητή υφή που θα κάνει τις τούφες σου να μορφοποιούνται πιο εύκολα. Έτσι, εάν σκοπεύεις να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες, μην τα λούσεις για μια δυο μέρες.

Αν ωστόσο το τριχωτό της κεφαλής σου είναι αρκετά λαδωμένο, μην τα λούσεις, αλλά χρησιμοποίησε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες τους, αφήνοντας το υπόλοιπο σκέλος της τρίχας άλουστο.

Μακριά το βαθύ conditioner
Το βαθύ conditioner έχει την τάση να βαραίνει τα μαλλιά με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τα φτιάξεις. Έτσι, προσπάθησε να αποφύγεις τη χρήση ενός βαριού condiotioner και διάλεξε ένα πιο ελαφρύ για εκείνες τις μέρες.

Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα
Πολλές κοπέλες επιλέγουν να βάζουν τα προϊόντα μετά τη δημιουργία των μπουκλών και όχι πριν. Αλλά οι δύσκαμπτες, σκληρές μπούκλες δεν είναι ο στόχος σου. Έτσι, πριν πάρεις το σίδερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν για θερμική προστασία ώστε να μην καταστρέψεις τις τρίχες.

Μόλις τελειώσει; με το styling σε ολόκληρο το κεφάλι σας, ψεκασε λίγο με μια ελαφριά λακ ειδική για μπούκλες, έτσι ώστε να διατηρήσεις την ελαστικότητα τους.

Χρησιμοποίησε και τα σωστά εργαλεία
Το να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία κάνει όλη τη διαφορά. Ξεκινώντας, σιγουρέψου πως έχεις ένα σίδερο με το κατάλληλο μέγεθος για τις μπούκλες που θέλεις να κάνεις. Αξίζει να σημειωθεί πως αν τα μαλλιά σου δεν κρατάνε αρκετά το styling τους, προτίμησε ένα σίδερο με διάμετρο 2 εκατοστά, ενώ αν διατηρούν το χτένισμα σου, προτίμησε ένα με διάμετρο 2,5 εκατοστών για μπούκλες παραλίας.

 

Πιάσε τα μαλλιά σου πλεξούδα πριν τον ύπνο
Με αυτό το κόλπο θα εξοικονομήσεις αρκετό χρόνο. Έτσι, εάν έχεις σκοπό να κάνεις τα μαλλιά σαου μπούκλες την επόμενη μέρα, κοιμήσου έχοντας πιάσει τα μαλλιά σου μια ή δυο πλεξούδες.

Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνήσεις και λύσεις τα μαλλιά σου, θα έχεις κάνει την τέλεια προετοιμασία για να φτιάξεις τις μπούκλες σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;