Ποιά εκκεντρική σταρ διάλεξε ο Woody Allen για πρωταγωνίστρια;
Η νέα δημιουργία του Woody Allen δεν θα προβληθεί στους κινηματογράφους αλλά στην μικρή οθόνη!

crisisinsixscenes-woodyallen-barber

Ο Woody Allen παρουσιάζει το πρώτο του σήριαλ με πρωταγωνίστρια την…Miley Cyrus!

Η νέα δημιουργία του Woody Allen δεν θα προβληθεί στους κινηματογράφους αλλά στην μικρή οθόνη! Ο Allen αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό του σήριαλ με τίτλο Crisis in 6 scenes (Κρίση σε 6 σκηνές)

Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η εκκεντρική Miley Cyrus!

WAAP_E4_S01_D04_0208.CR2
WAAP_E4_S01_D04_0208.CR2

Ο σκηνοθέτης είχε στο μυαλό του την Cyrus ως την γλυκιά κοπέλα που έπαιζε την Hannah Montana στην παιδική σειρά της Disney και όχι ως την εντυπωσιακή- και ενίοτε- προκλητική σταρ που γνωρίζουμε εμείς, γι’αυτό και την επέλεξε ως πρωταγωνίστρια του.

Με τη φιλμογραφία του να περιέχει 40 κινηματογραφικές δημιουργίες  ο 80χρονος Allenκάνει την πρώτη του εμφάνιση και στην μικρή οθόνη μέσα από μία μικρή σειρά έξι επεισοδίων για το Άμαζον με τίτλο «Κρίση σε έξι σκηνές», στην οποία η Σάιρους υποδύεται μία γυναίκα που ονομάζεται Λούσι.

«Την είχα πρωτοδεί όταν την παρακολουθούσαν στην τηλεόραση τα παιδιά μου. Και αναρωτήθηκα, πού είναι αυτό το μικρό κορίτσι, για να συνεχίσει μία μεγάλη παράδοση στην κωμωδία και των μεγάλων», δήλωσε στο Ρόιτερ ο Woody Allen.

«Είπα, θυμάστε αυτό το μικρό κορίτσι και μου είπαν, ναι είναι η Μάιλι Σάιρους. Και είπα ναι, ας το πάρω αυτό το κορίτσι, θα ήταν σωστή επιλογή για αυτό που τη θέλω, να την εμπιστευτώ τη σειρά μου. Και πραγματικά ήταν σπουδαία» δήλωσε ο Allen.

Ο Άλεν έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και εμφανίζεται στη σειρά μαζί με πολλούς άλλους ηθοποιούς μεταξύ των οποίων την Τζόι Μπέχαρ και την Ελέιν Μέι.

Η μίνι σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;