Αυτές είναι οι αυγουστιάτικες κινηματογραφικές πρεμιέρες!
Πέντε πρεμιέρες αυτή την εβδομάδα ακόμη και αν είναι Αύγουστος!

13016971

Η Μέρα της Βαστίλης

O Μάικλ είναι ένας μετρ της μικροκλοπής. Ξαφρίζει τους πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα παρά μόνο όταν είναι πλέον αργά. Μέχρι την ημέρα που θα κλέψει την λάθος τσάντα και θα μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στον δρόμο του.

Περιπέτεια καταιγιστικής δράσης με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Ίντρις Έλμπα και τον Ρίτσαρντ Μάντεν (Game of Thrones).

Bastille Day

Περιπέτεια 2016

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουότκινς

Πρωταγωνιστούν: Ίντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κέλι Ράιλι

Η Βασίλισσα της Ερήμου

Η ταινία συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 65ου Φεστιβάλ Βερολίνου διεκδικώντας την Χρυσή Άρκτο.

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Γερτρούδης Μπελ, συγγραφέα, αρχαιολόγου αλλά και απεσταλμένης των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Στις αρχές του 20ου αιώνα, μια Βρετανίδα αρχαιολόγος μεταβαίνει ως διπλωματική ακόλουθος στη Μέση Ανατολή. Εκεί θα ζήσει την επικίνδυνη ζωή της ερήμου, θα γνωρίσει τον έρωτα και τελικά θα συνεργαστεί με την Μεγάλη Βρετανία σαν κατάσκοπος.

Queen of Desert

Ιστορική ταινία

Σκηνοθεσία: Βέρνερ Χέρτζογκ.

Πρωταγωνιστούν: Ντέμιαν Λιούις, Τζέιμς Φράνκο, Νικόλ Κίντμαν, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σκοτεινές Ψυχές

Το μαφιόζικο δράμα της χρονιάς που βραβεύτηκε από την Ιταλική Ακαδημία κινηματογράφου με 9 βραβεία David Di Donatello, μεταξύ των οποίων Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία και Καλύτερο Σενάριο.

Ο Λέο τρέφει λίγο σεβασμό για τις απλοϊκές συνήθειες του πατέρα του, αντίθετα θαυμάζει τους δύο μαφιόζους θείους του και τον αστικό τρόπο ζωή τους. ‘Οταν ο Λέο βάζει στο μάτι ένα τοπικό μπαρ μιας αντίπαλης οικογένειας, οι απερίσκεπτες κινήσεις του, αναμοχλεύουν μια βεντέτα τριών γενεών.

Σκηνοθεσία: Φραντζέσκο Μούντζι.

Πρωταγωνιστούν: Μάρκο Λεονάρντι, Πεπίνο Ματζότα, Φαμπρίτσιο Φερακάνε, Μπάρμπορα Μπομπούλοβα.

Δείτε το τρέιλερ:

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται. Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

The Secret Life of Pets

Κινούμενα σχέδια

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό, Γιάροου Τσένεϊ

Ηθοποιοί: Λουις Σ.Κ., Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ, Έλι Κέμπερ, Λέικ Μπελ, Τζένι Σλέιτ

Δείτε το τρέιλερ:

Όλοι Θέλουν από Λίγο!!

Τέξας, δεκαετία του ’80. Εν μέσω παγκόσμιων αλλαγών, μια παρέα πρωτοετών κολεγιόπαιδων που παίζει μπέιζμπολ, έρχεται σε επαφή με τις γνωστές κλίκες του αμερικάνικου πανεπιστημίου, τα ατελείωτα πάρτι και το ίδιο το αμερικάνικο όνειρο.

Everybody Wants Some!!

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Ηθοποιοί: Ουίλ Μπρίτεν, Ζόι Ντατς, Ράιαν Γκούζμαν,

Τάιλερ Χέκλιν, Μπλέικ Τζένερ, Τζ. Κουίντον Τζόνσον, Γκλεν Πάουελ, Ουάιατ Ράσελ

Κωμωδία

Δείτε το τρέιλερ:

Η Αγάπη Είναι Ένα Θαύμα

Οικογενειακή γαλλική κομεντί που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Γαλλικής Προβηγκίας. Εκεί, η Λουίζ μεγαλώνει τα δύο της παιδιά και προσπαθεί να διατηρήσει την οικογενειακή της φάρμα. Ένα βράδυ πέφτει με το αυτοκίνητο της πάνω σε έναν άγνωστο. Ο άντρας αυτός είναι πολύ διαφορετικός. Η αίσθηση που έχει για τον κόσμο μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Λουίζ και της οικογένειας της.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Μπενάρντ

Ηθοποιοί: Βιρζινί Εφιρά, Μπενζαμίν Λαβέρν, Λουσί Φαγκεντέ, Λεό Λορλεά, Ερβ Πιέρ, Χιάμ Αμπάς, Λοράν Μπατό

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;