Pokemon GO: Χαμός στον Πειραιά - που θα βρεις περισσότερα!
Δείτε περισσότερα!

pokemon go πειραιάς

Η νέα τρέλα που έχει γεμίσει τους δρόμους, το Pokemon Go έχει κάνει χαμό και στον Πειραιά.

Που θα βρεις περισσότερα Pokemon στον Πειραιά

Το κέντρο του Πειραιά και το Λιμάνι είναι γεμάτο Poke Store με τους παίχτες να κάνουν την βόλτα τους και παίρνουν πόντους και δώρα αλλά και να συλλέγουν Pokemon. Το Pokemon Go έχει κάποια σημεία στον Πειραιά που πραγματικά γίνεται χαμός από Pokemon. Σπάνια Pokemon σε πολύ μικρή απόσταση δημιουργούν μία όαση για τους παίχτες.

pokemon-go-spearow

Τα Pokemon δεν είναι όμως ακριβώς στο κέντρο του Πειραιά ή στο Λιμάνι. Η καρδιά των Pokermon είναι στου Βρυώνη και στους πέριξ δρόμους. Χθες συναντήσαμε πάνω από 20 παίχτες  από την αρχή της Χατζηκυριακού μέχρι την παιδική χαρά που συναντάει κάποιος στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Συγκεκριμένα το μικρό Εικονοστάση του Αγίου Νικολάου στου Βρυώνη και είναι η καρδιά των σπάνιων pokemon.

Πειραιάς-Pokemon-4

Όπως μας είπαν οι πιο δυνατοί παίχτες η περιοχή έχει την μεγαλύτερη συχνότητα Pokemon και κατάφεραν να μας το αποδείξουν.  Μέσα σε ένα τέταρτο βρήκαμε σε μία ακτίνα 200 μέτρων πάνω από 10 pokemon για την προσωπική μας συλλογή. Επειδή δεν έχουμε πείρα μας κάνανε μία βόλτα από του Βρυώνη έως την Αγία Τριάδα και συναντήσαμε μόλις  τέσσερα.

Εξελιγμένα Pokemon βρήκαμε μόνο στου Βρυώνη και μάλιστα όπως μας είπανε 2 που βρήκαμε ήταν σπάνια. Η νέα τρέλα φαίνεται ότι χτυπάει για τα καλά στην περιοχή μας αφού γέμισε ο Πειραιάς Pokemon. Μεγάλη εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι άσχετος κόσμος διαφόρων ηλικιών γνωρίζεται σε αυτό το ιδιόμορφο κυνήγι των Pokemon αλλά και το γεγονός ότι κόσμος από διάφορα μέρη σπεύδει να βρει pokemon σε άλλες γειτονίες. Όπως μας είπανε οι πιο πολύ από αυτούς δεν είναι από την συγκεκριμένη περιοχή, ενώ κάποιοι δεν είναι Πειραιώτες.

Σε λίγο θα δούμε τον Δήμο να φτιάχνει Πάρκο για Pokemon για να έρχονται από τις γύρω περιοχές.

Πειραιάς-Pokemon-1

Με πληροφορίες από peiraeusview.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;