Διάκριση φοιτητών του Παν. Πατρών σε διεθνές συνέδριο!
Μπράβο στα παιδιά!

Πανεπιστήμιο πατρών

Τις αντιλήψεις των μελλοντικών εκπαιδευτικών για την ακαδημαϊκή επίδοση των πολιτισμικά διαφοροποιημένων μαθητών ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο συνεδρίου που έγινε στη Μαδρίτη.

Το ακαδημαϊκό επίπεδο των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, αποτέλεσε αντικείμενο θετικού σχολιασμού μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς και των επικεφαλής της διοργάνωσης, οι οποίοι -όπως έγραφε προχθές η «Π»- έσπευσαν εγγράφως να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους προς την πρυτανική αρχή.

Ο τίτλος του συνεδρίου ήταν: «Εκπαίδευση, Πολιτειότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Καινοτομία, Πρακτική και Ερευνα». Διευθυντής του συγκεκριμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι ο καθηγητής του Τμήματος Γιάννης Κατσίλλης, τέως πρόεδρος του Τμήματος.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο από το ΠΜΣ (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών) Μάστερ στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, ήταν οι εξής: Γεωργία Δέδε, Θεοδώρα Αλεξά, Τζόναθαν Σπυράλατος, Ευγενία Μπουραζέρη, Μαρία-Θεοδώρα Γιαννοπούλου, Αντωνία Κατριμπούζα, Βασιλική-Ελένη Σελεχοπούλου, Χριστίνα Σιαβίκη, Σπυριδούλα Τάτση, Ιωάννα Κούτση, Αθανασία Παπασταθοπούλου, Μαρία Χασιώτη και Ελένη Βλάχου.

Τους φοιτητές συνόδευαν οι καθοδηγητές τους, η Ιουλία-Αθηνά Σπινθουράκη, που είναι και η πρόεδρος του Τμήματος, και ο αν. καθηγητής Γιώργος Νικολάου.

Με πληροφορίες από dete.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;