1ο Θερινό Σχολείο: Προγραμματισμός & Ρομποτική στην Κεφαλονιά
Μάθε περισσότερα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διαγωνισμος Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ολυμπιάδας

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Πληροφοριακών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά, διοργανώνουν Θερινό Σχολείο με αντικείμενο Προγραμματισμός & Ρομποτική.

Σκοπός

Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών του προγραμματισμού, μέσω του προγραμματισμού ειδικών εκπαιδευτικών ρομποτικών συσκευών (Arduino). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μικρο-ρομποτικές συσκευές προκειμένου να εφαρμόσουν άμεσα και με έναν ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο βασικές αρχές του προγραμματισμού.

Η παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου δεν προϋποθέτει γνώσεις προγραμματισμού. Ενδεικτικά, το Θερινό Σχολείο μπορούν να το παρακολουθήσουν: φοιτητές (ανεξάρτητα γνωστικού αντικειμένου σπουδών), μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις νέες τεχνολογίες.

Πού και πότε

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (πρόγραμμα σχολείου διαθέσιμο ακολούθως, καθώς και στο dmc.teiion.gr). Οι θέσεις παρακολούθησης είναι περιορισμένες και για την συμπλήρωσή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις κατοχύρωσης θέσης.

Εισηγητές

Επιστημονική Επιτροπή / Εισηγητές Θερινού Σχολείου:

Βλάχος Κυριάκος – Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Πρεζεράκος Γιώργος – Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά

Πολυκαλάς Σπύρος – Αν. Καθηγητής ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 2671025820 & 2671027311 (κ. Νεοφύτου & κ. Τρουμπέτας – ώρες 10:00 έως 14:00). Η περίοδος κατοχύρωσης θέσης διαρκεί έως τις 18 Ιουλίου 2016. Σε περίπτωση όπου δεν καλυφθούν οι προβλεπόμενες θέσεις, θα υπάρχει και δεύτερη περίοδος κατοχύρωσης θέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;