Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Δίας σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και δάσκαλος, ο ευεργέτης πλανήτης, επεκτατικός, πληθωρικός και γενναιόδωρος σε ό,τι προσφέρει, έρχεται σε ακριβές τρίγωνο προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Zwdia

Με δύναμη υπεροχής

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Από την Λίλιαν Σίμου

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και δάσκαλος, ο ευεργέτης πλανήτης, επεκτατικός, πληθωρικός και γενναιόδωρος σε ό,τι προσφέρει, έρχεται σε ακριβές τρίγωνο προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Ο Πλούτωνας δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε ευνοϊκή όψη προς τον Δία. Δυναμικός και καταιγιστικός, μαγνητίζει και συναρπάζει παράλληλα, για τρίτη και τελευταία φορά.
Η πρώτη φορά ήταν το φθινόπωρο, συγκεκριμένα στις 12 Οκτωβρίου 2015, η δεύτερη στις 16 Μαρτίου 2016 και η τρίτη και τελευταία τώρα, από τις 26 Ιουνίου με διάρκεια ως τα μέσα Ιουλίου.
Σε ζώδια της γης, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις πρακτικές ανάγκες, στην άντληση ευκαιριών, στις αποκαλύψεις, στα μυστικά που αναζητάμε.
Πλούτωνας, το μυστήριο και Δίας το κλειδί της ανακάλυψης, σε ένα όμορφο συνδυασμό, διεγείρουν ίσως ιδέες, προτάσεις, σκέψεις και σχεδιασμούς.
Η αναζωογόνηση είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο, σε ό,τι έχει ατονήσει, αδρανήσει, ή ακινητοποιηθεί. Αναζωογόνηση κυτταρική, ως προς την υγεία, ψυχική, πνευματική!
Η επιθυμία για επικράτηση σε πρακτικά ζητήματα, χρήμα, καταξίωση, αναγνώριση, είναι αυτό που πρωτεύει τις ημέρες που ακολουθούν.
Ανάλογα με τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει, με την μεθοδική και σχολαστική δουλειά, θα αναγνωριστούμε και θα διακριθούμε. Αν η εργασία μας έχει μία εμβέλεια και εύρος, τότε μπορεί να εκτιμηθεί σε ένα ευρύτερο κοινό ή στους ανωτέρους μας.
Η οργανωτική ικανότητα, η γνώση και η σύνεση, θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν τους προηγούμενους μήνες (από τον Οκτώβριο και μετά), κατανοήσαμε τα λάθη και διορθώσαμε την τακτική μας, μπορούμε στο εξής να κινηθούμε πιο άνετα προς τον στόχο μας. Ωστόσο, ο στόχος πρέπει να είναι σαφής, συγκεκριμένος, απτός και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.
Αν μας ενδιαφέρει μία θέση ισχύος, και συναινεί το ατομικό ωροσκόπιο με τα προγνωστικά του, θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε.
Η κοινωνική άνοδος μπορεί να επέλθει και να συμμετέχουμε σε ένα σημαντικό γεγονός που εξελίσσει και προοδεύει ένα συλλογικό έργο.
Αν θέλουμε να τακτοποιήσουμε κληρονομικά ή ένα κεφάλαιο, αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη. Αν μας ενδιαφέρει μία επένδυση, μπορεί να συζητηθεί.
Τυχερά παιχνίδια μπορεί να αποφέρουν κέρδη ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία και τα προγνωστικά μας, φυσικά!
Περιορίζεται όποιος επιδιώκει με άνομα μέσα να πιέσει άλλους, να καταστρατηγήσει δικαιώματα, να καταχραστεί. Η δικαίωση έρχεται τις περισσότερες φορές.
Μετουσίωση, μεταβολή, μεταμόρφωση, σε ένα βαθύτερο επίπεδο, επιτυγχάνεται με την πρόοδο της ενδιαφέρουσας όψης.
Οι πεποιθήσεις αλλάζουν, η προσκόλληση στο χθες δεν ισχύει πλέον.

Πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η όμορφη συμπόρευση;

Κριός

Στον επαγγελματικό τομέα, διευρύνετε τους ορίζοντές σας και ενδεχομένως να ρισκάρετε και να τολμήσετε επενδύσεις και μεγάλα σχέδια. Αλλά δεν θα αφορά μόνο εσάς αυτή η προοπτική. Για να αποδώσετε τα μέγιστα, στην ουσία πρέπει να μοιραστείτε τα βάρη. Ήδη αυτό το γνωρίσατε από το προηγούμενο έτος, όπου καθρεφτίστηκε πιο εμφανώς κάθε δυνατότητα οικονομικής σας ευημερίας. Απαιτήσεις μπορεί να προκύψουν, αλλά και θα διευκρινιστούν σε ήδη υπάρχοντες συνεταιρισμούς.
Αναρωτηθείτε αν είναι προς όφελός σας και αν έχετε ένα δισταγμό, για να κρίνετε καλύτερα αυτό που θα σας φέρει σε μία σωστή επιλογή ατόμων που θα ωφελήσουν τελικά τα εισοδήματά σας και θα ανοίξουν δρόμους στην επαγγελματική σας ζωή. Κι αυτό, γιατί η αναδρομή του Άρη σας καθυστέρησε αισθητά. Αλλά σας προσέφερε το περιθώριο της σκέψης και του προγραμματισμού πάνω σε λεπτομέρειες που διαφεύγουν.
Θα λέγαμε πως διανύετε μία περίοδο αυτογνωσίας πάνω στα επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας. Κάθε επένδυση μπορεί να είναι χρήσιμη και θετική, αν και εφ’ όσον φάνηκε να αποδίδει στο τελευταίο οκτάμηνο. Αν όχι, είστε στο σημείο εκείνο να κάνετε επαναπρογραμματισμό για να προχωρήσετε πιο αποδοτικά. Ορισμένα μάλιστα σχέδια, κλείνουν τον κύκλο τους, ίσως τα πιο μικρά σε χρονική διάρκεια. Ή όσα φάνηκαν πως δεν σας συμφέρουν.
Θα ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις των άλλων αλλά και τις δικές σας δυνατότητες. Θα λέγαμε πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα για σας. Θα προτιμήσετε, κατά πάσα πιθανότητα, μία σωστή βάση και θα αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας. Θα μπορείτε να καθορίσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα επόμενα βήματα.

Ταύρος

Με τον Δία να ευνοεί το ζώδιό σας και την θετική γωνία να σας ενδυναμώνει, οφείλετε να αποδείξετε πως μπορείτε να διευρύνετε ορίζοντες και να εστιάσετε σε ένα έργο που προσφέρει άμεσα και απτά αποτελέσματα. Ενδέχεται η εμβέλεια αυτού του έργου να σας κουράσει αρκετά, να σας βάλει σε αυστηρό πρόγραμμα, αλλά θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Είναι ένα έργο που θα μπορέσετε να δείτε να υλοποιείται και πρέπει να το χαρείτε. Χρειάζεστε ένα ουσιαστικό βήμα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη όσων σας ενδιαφέρουν, σε σχέση με την εργασία και τα οικονομικά σας. Και για σας τους ίδιους, το αποτέλεσμα θα έχει ένα δώρο: να αποδείξετε στον εαυτό σας πως όταν χρειάζεται, εργάζεστε με επιμονή.
Θα είστε σε ένα ταξίδι αναζήτησης νέων ευκαιριών με αρκετό ενθουσιασμό, όνειρο, και σημαντικούς στόχους παράλληλα. Σχεδιάζετε ίσως πολλά, αλλά δεν είναι όλα εφικτά και δεν μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο. Θα δεχθείτε απογοητεύσεις αν υπερβάλλετε, γι αυτό ας επικρατήσει η σύνεση που σας διακρίνει. Μην αφήνεστε τις πρώτες εντυπώσεις να σας παρασύρουν για μία ευκαιρία, αποκλείοντάς σας από μεγαλύτερες ή πιο σημαντικές.
Πολλές προτάσεις συνεργασίας για τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα είναι ένας λόγος να επιλέξετε τελικά να προχωρήσετε σε κάτι σημαντικό. Μην αφήνετε να πάει χαμένη η προσπάθεια των τελευταίων μηνών. Αντίθετα, ας είστε πρόθυμοι στο να αναλάβετε υποχρεώσεις.
Δύσκολα θα περιοριστείτε, αυτό είναι αλήθεια.

Δίδυμοι

Αγωνίζεστε, μειώνετε τον ενθουσιασμό σας και παλεύετε για μία κοινωνική επιτυχία. Η τύχη έρχεται μετ’ εμποδίων και είναι λιγότερα τα αποκτήματα από την προσπάθεια. Αλλά έχουν διαχρονική αξία για σας. Έχετε μάθει να καταβάλλετε κόπο για κάθε κέρδος, υλικό ή επαγγελματικό.
θα διαπιστώσετε πως διαθέτετε εφόδια, μετά από πολύχρονες προσπάθειες, για να τα καταφέρετε σε δύσκολες περιστάσεις. Θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας και θα ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Θα μπορείτε να συζητήσετε νέα σχέδια και ενδεχομένως να γίνουν οι απαραίτητες επαφές και συζητήσεις για να διαπραγματευθείτε τις οικονομικές σας απολαβές. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, εκμεταλλευτείτε το με σύνεση όμως
Καθώς θα πρέπει να είστε δημιουργικοί, καθορίστε εσείς το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής, έχετε ευχέρεια να ρισκάρετε με μέτρο βέβαια, για μία απολαβή οικονομική. Αλλά θα πρέπει να ρυθμίσετε καλά το παιχνίδι των εντυπώσεων και να έχετε ένα ευχάριστο τρόπο προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των άλλων. Αφήστε την φαντασία να λειτουργήσει και ακολουθήστε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο.
Αν και ο ανάδρομος Άρης δεν επιτρέπει να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα σας ως τα τέλη Ιουνίου, έχετε δύναμη και ισχύ και θα είναι απαραίτητο να αντλήσετε από τις επαγγελματικές σας δυνατότητες, ό,τι περισσότερο μπορείτε.
Τώρα έχετε μία τελευταία ευκαιρία για να διορθωθεί όποιο έργο έχετε ξεκινήσει. Να διορθωθεί και να αναθεωρηθεί λίγο πριν το αξιολογήσετε. Η ευμετάβλητη περίοδος σας ταιριάζει. Θα αποφύγετε όμως να είστε μετέωροι ή μέσα σε πολλές προτεινόμενες λύσεις, που δεν προσφέρουν μία σαφή προοπτική.

lilian

Καρκίνος

Το μεγαλύτερο θέμα σας θα είναι η απάντηση σε κάθε νέα πρόκληση. θα διαπιστώσετε πως μάλλον έχετε αμελήσει την πλευρά της υλικής ικανοποίησης ή την έχετε χειριστεί λανθασμένα ως τώρα. Καλλιεργείστε την δυνατότητα που διαθέτετε στα επαγγελματικά σας, για ένα μελλοντικό βήμα.
Μην επιτρέπετε να χάνεται άσκοπος χρόνος, που είναι πολύτιμος με σπασμωδικές κινήσεις. Προγραμματιστείτε και κρατήστε ισορροπίες στους στόχους και στις σκέψεις, γιατί διαφαίνονται απρόβλεπτες ανατροπές σε συνεργασίες, που θα έχουν μελλοντικά θετικές εξελίξεις. Θα έχετε κάποια νέα σχέδια για κέρδος και ευκαιρίες. Θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας δώσουν τα εφόδια ή θα σας δείξουν ποια εφόδια δεν έχετε ως τώρα εκμεταλλευτεί.
Μπορείτε να κάνετε αρκετές καλές κινήσεις, αν βάλετε ένα νέο στόχο που θα στηρίζεται όμως σε σωστή καθοδήγηση. Μάθετε να ακούτε τους ανθρώπους που είναι πλάι σας. Όχι να επηρεάζεστε, αλλά να δέχεστε ιδέες και παρότρυνση από μέρους τους. Η δική σας αντίληψη πάνω στα οικονομικά, θα σας δείξει το μονοπάτι.
Θα υπάρχει η δυνατότητα προώθησης της δουλειάς σας με πείσμα και επιμονή.
Οργανωθείτε εξ αρχής όμως ως τις αρχές Ιουλίου. Απλά λόγω ευρύτερων συγκυριών αποφύγετε τα λάθη ριψοκίνδυνων σχεδίων. Ανάλογα φυσικά με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα υπάρχουν νέες ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα σχέδια που θα μπορέσουν να καλλιεργηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.
Άρα για σας, γόνιμα φαίνεται να λειτουργεί αυτό το διάστημα, παρά την αδυναμία της θέσης του Δία. Το καλύτερο θα έρθει για σας, αρκεί να επιδιώξετε να κάνετε την περίοδο που θα ακολουθήσει δημιουργικά βήματα. Φροντίστε το έργο σας, αναπτύξτε το, μάθετε ό,τι μπορείτε για τις προοπτικές του και δείτε το σαν ένα ευχάριστο τρόπο δημιουργικότητας.

Λέων

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει μία διαφορετική ενδιαφέρουσα προσέγγιση και έχετε περισσότερο την αίσθηση πως υπάρχουν οι δυνατότητες και θα προωθούσατε σε πράξη ό,τι οραματιστήκατε. Διστάζοντας αρχικά, θα προχωρήσετε σε σχέδια και προσπάθεια εξέλιξης.
Μπορείτε όμως να προωθήσετε περισσότερο ή καλύτερα τις ευκαιρίες για τα εισοδήματά σας, έστω κι αν σας επηρεάζει με προκλήσεις η ανάδρομη κίνηση του Άρη ως τέλη Ιουνίου. Ούτως ή άλλως, η παρουσία του Άρη σε τετράγωνο προς το ζώδιό σας θα συνεχιστεί ως αρχές Αυγούστου και είναι ένα κέντρισμα για να τολμήσετε.
Αν και θα έχετε αρκετές αναποδιές ή μία οξύτητα που θα σας εκνευρίσει και θα δημιουργήσει άγχος, μπορείτε να επιμείνετε στην λεπτομέρεια και να γίνετε πρακτικοί και άμεσοι. Οι απολαβές φαίνονται περιορισμένες κάποιες φορές. Είναι όμως σημαντικές και πολύ ουσιαστικές. Μαθαίνετε να ελέγχετε την φαντασία μέσω της συλλογής πληροφοριών και να κατανοείτε πότε ένα όραμα, μπορεί να υλοποιηθεί.
Είναι εύκολο; Θα αναρωτηθείτε πιθανόν. Δεν είναι τόσο απλή η απάντηση. Θα είστε ρεαλιστές, ισορροπημένοι και θετικοί σε σχέση με τα αποκτήματα που θέλετε να έρθουν στη ζωή σας Ένας δισταγμός που θα αρχίσει να αναπτύσσεται, θα σας δώσει τις βάσεις για να μην αεροβατείτε σε σχέση με την τύχη στη ζωή σας. Ένας τομέας της ζωής σας θα είναι πιο προσγειωμένος και θα αποδώσει πρακτικά. Αρκεί να έχετε λίγη υπομονή ως τότε για να στοχεύσετε σωστά. Τα καλύτερα σας περιμένουν! Υπάρχουν ευκαιρίες, που θα σας φέρουν φως, νέες ιδέες, νέες προτάσεις συνεργασίας, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε

Παρθένος

Μπορείτε να αναλογιστείτε τις προοπτικές σας, να τις οραματιστείτε, να κάνετε σχέδια και να ανοίξετε τα φτερά σας για μία περίοδο διεύρυνσης και χαράς. Θεμελιώνετε μία πορεία ευκαιριών, που ενώ ξεκινά με πολλές δυσκολίες λόγω συγκυριών, θα σας προσφέρει τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο.

Το τρίγωνο θα σας προσφέρει δυνατότητες να σκεφθείτε πώς θα έχετε απολαβές από το προσωπικό κύρος και τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σίγουρα δεν είναι όσα εσείς θα θέλατε, δεν δημιουργούνται οι δυνατότητες του ενθουσιασμού. Αλλά θα μπορείτε να προσδιορίσετε την θέση που κατέχετε για να επιδιώξετε τις πολλές προσδοκίες σας. Διστακτικά ίσως, θα γνωρίζετε την δυναμική σας και θα αναγνωριστούν ταλέντα σας, αν είστε πιο αποφασιστικοί και τολμηροί. Όλα είναι μπροστά σας και μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα το μέλλον. Είναι καλό να σχεδιάσετε μακρόπνοους στόχους, να τους βάλετε το πρώτο λιθαράκι και να ξεκινήσετε πλέον πρακτικά την δουλειά για να κερδίσετε αυτά που ονειρευτήκατε και αγαπήσατε.
Ο Πλούτωνας υπόσχεται πολλά σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες να βγείτε κερδισμένοι από πρακτικές κινήσεις που θα γίνουν. Σας πιέζει να αλλάξετε νοοτροπία και σας προτείνει νέου τύπου λύσεις, περισσότερο ωφέλιμες, με διάρκεια στον χρόνο. Αλλά θα είναι σημαντικό να πεισμώσετε, να παλέψετε σκληρά και να φανείτε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Σκεφθείτε πως μπορείτε να κάνετε μία δυναμική αρχή. Να γνωρίζετε πως στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, όποιος σταθεί όρθιος, είναι αυτός που θα φθάσει στην κορυφή. Μία γεύση ήδη παίρνετε και αυτή σας προϊδεάζει για το μέλλον. Χρειάζεστε υπομονή και μόνο αν αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει, θα βγείτε κερδισμένοι.
Σε ό,τι έχετε αγαπήσει ή δημιουργήσει, θα σκεφθείτε τρόπους για να διευρύνετε τα εισοδήματά σας, αλλά και ευκαιρίες για την ευημερία σας.

Ζυγός

Αρχικά, θα είναι όλο και πιο δύσκολο να διαμορφώσετε μία σταθερή και προσγειωμένη εικόνα για τα όνειρά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, να είστε συγκεκριμένοι και να γνωρίζετε πού βαδίζετε. Μην ενθουσιαστείτε με τις ωραίες υποσχέσεις και μην αναλάβετε δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Η τύχη αργεί λίγο ακόμη και οι εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν από λάθη του χθες, δεν μπορούν να λυθούν δια μιας. Ήρεμα και χωρίς βιασύνη λοιπόν, θα δώσετε ώθηση σε ό,τι σας ενδιαφέρει να αναπτυχθεί. Η νέα ευκαιρία που επιζητάτε θα είναι εφικτή, αν ξέρετε να περιμένετε. Προσαρμοστείτε καλύτερα και γίνετε πιο ελαστικοί μέχρι να δεχθείτε τα θετικά που σας περιμένουν.
Είναι καλό να σχεδιάσετε μακρόπνοους στόχους, να τους βάλετε το πρώτο λιθαράκι και να ξεκινήσετε πλέον πρακτικά την δουλειά για να κερδίσετε αυτά που ονειρευτήκατε και αγαπήσατε. Αναστολές υπήρξαν όσο εσείς είχατε ελπίδες και επενδύσατε άμεσα πολλά για το μέλλον. Ξέρετε όμως πως τα θετικά έρχονται με τον χρόνο τους και δεν ωφελεί να τα πιέζουμε.
Αλλά ο Πλούτωνας, φέρνει δύναμη, προσδίδει αυτοπεποίθηση και μία μεγαλύτερη αίσθηση των ευκαιριών, καθώς θα έχετε μία δύναμη να αναγεννάστε από τις στάχτες σας. Κάποια θέματα που δεν απέδωσαν ως τώρα, πρέπει να τελειώσουν και θα βρεθεί ένας τρόπος ανώδυνος για να το πετύχετε. Όσα όμως απέδωσαν ήδη, θα είναι σημαντικό να τα αξιοποιήσετε και να τα διευρύνετε. Έχετε μία μοναδική ευκαιρία, να κάνετε πολλά και να παράγετε ένα έργο. Αφουγκραστείτε γύρω σας ευκαιρίες και επιμείνετε! Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο!

Ο ανάδρομος Άρης ως τέλη Ιουνίου, φαίνεται να καθυστερεί κάποιες προσπάθειες, αλλά στην ουσία σας προσφέρει τον χρόνο να αναθεωρήσετε όποιες λεπτομέρειες δεν σας βοηθούν. Μην λυπηθείτε κόπο ή χρόνο, αρκεί να βαδίζετε προς τον στόχο σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να ονειρευτείτε τις προοπτικές σας, να τις οραματιστείτε, να κάνετε σχέδια και να ανοίξετε τα φτερά σας για μία νέα περίοδο διεύρυνσης και χαράς. Στην απαρχή μίας σημαντικής φάσης της ζωής σας λοιπόν, μην διστάζετε. Θεμελιώνετε μία πορεία ευκαιριών, που ενώ ξεκινά με δυσκολίες λόγω συγκυριών, θα σας προσφέρει τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο.
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κάνετε βήματα πολύ προσεκτικά. Επομένως θα ήταν προτιμότερο να μην αγωνιάτε να έρθουν άμεσα εξελίξεις. Κατά συνέπεια θα ήταν σημαντικό να καταγράψετε τα θέματα που προέχουν και μέσα στον Ιούλιο κυρίως να κάνετε την εφόρμησή σας.
Θα συνιστούσαμε να προτιμήσετε να αντλήσετε το «υλικό» και να οργανώσετε ό,τι είναι απαραίτητο για την πρόοδο στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ευνοείται η κατάστρωση σχεδίων, υπάρχει διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά ακόμη και αν γνωρίζετε πως έχετε πολλές δυνατότητες, θα διαπιστώσετε πως είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα κύκλο ανθρώπων γύρω σας, οι οποίο θα σας στηρίξουν, θα επιδοκιμάσουν τις προσπάθειές σας και θα σας τροφοδοτήσουν με ιδέες, ενθάρρυνση και συμπαράσταση, ούτως ώστε να προοδεύσετε.

Θα διαπιστώσετε πως είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξετε σχέσεις, συνεργασίες και πολλές θετικές πτυχές στην κοινωνική σας ζωή. Η πορεία αυτή δεν θα σας δυσκολέψει. Αντίθετα, θα αισθανθείτε μία εσωτερική σιγουριά, θα υπάρχει αρκετή ζεστασιά μεταξύ των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και θα είναι απαραίτητο να διευρύνετε ορίζοντες και επικοινωνία. Σε ένα χώρο με ανθρώπους που θα έχουν κοινά οράματα, θα είστε αρκετά προβεβλημένοι. Τότε θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές οι συνθήκες για σας, ούτως ώστε να προωθήσετε τα όνειρά σας.

Τοξότης

Θα διαθέτετε ένα επαρκές απόθεμα δυνάμεων, το οποίο θα είναι για σας η σημαντική βάση για να προοδεύσετε σε κάθε σημαντικό τομέα επαγγελματικό ή μη. Γνώσεις, αλλά και οργάνωση, είναι αυτό που θα χρειαστείτε. Θα αποδώσετε αφού ήδη έχετε σχεδιάσει σωστά κάθε σας βήμα. Μετά από προκλήσεις και δυσκολίες, έρχεται μία δικαίωση για σας. Αναζωογονείται η δράση σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε προς τους στόχους σας.

Θα διαπιστώσετε πως έχετε ήδη ευκαιρίες με το μέρος σας, αφού θα είναι απαραίτητο να πιστέψετε στις δυνάμεις σας! Έχετε όπλα, έχετε εφόδια, έχετε γνώση. Τώρα πρέπει να στραφείτε σε ό,τι είναι πρακτικό. Είστε σε θέση να πάρετε ικανοποίηση από την γνώση που διαθέτετε, αλλά και τα μαθήματα που σας δίδαξε το τελευταίο οκτάμηνο. Είναι μία καλή στιγμή για να μην αφήσετε κάτι στην τύχη.

Ο Δίας είναι κυβερνήτης σας και ενώ δεν βρίσκεται σε δυναμική θέση, ως προς το ζώδιο, σας ενδιαφέρει άμεσα. Πολλές ιδέες φυσικά, αλλά και πολλές σκέψεις που δεν είχαν τρόπο να εκφραστούν, θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

Επειδή ανήκετε στους ανθρώπους που έχουν το ταλέντο να γονιμοποιήσουν ευκαιρίες με νέες καταστάσεις στα οικονομικά και στην εργασία τους, θα πρέπει να μην επηρεαστείτε άμεσα από τις προτάσεις που γίνονται. Πολλές δεν είναι κατάλληλες για σας και πολύ περισσότερο δεν θα σας συμφέρουν. Θα ήταν καλό να παραμείνετε σκεπτικοί και να βολιδοσκοπήσετε από την ημερομηνία αυτή και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, τις δυνατότητες που παρέχονται. Σε ένα αρκετά ευμετάβλητο χρόνο, δεν είστε από αυτούς που θα πρέπει να ριψοκινδυνέψουν

Αιγόκερως

Ως σήμερα, δεχτήκατε συχνά προκλήσεις που θεωρήσατε πως σας έφθασαν στο χείλος ή ήδη χάσατε κεκτημένα σας. Απαραίτητη θα είναι η επανεκτίμηση για σας. Δημιουργήθηκε τραυματισμός, σε θέματα που έχουν να κάνουν με ήδη υπάρχουσες δουλειές τα τελευταία χρόνια. Η κατάσταση μπορεί να πονά, όμως δεν είναι τόσο δύσκολο πλέον να κατανοήσετε πως έφθασε η στιγμή να απαιτήσετε από τον εαυτό σας να βάλει όρια. Επανεκτιμήστε την ζωή σας και τις προσπάθειές σας κυρίως από τις αρχές Ιουλίου και μετά.
θα είστε πλέον σε θέση να προχωρήσετε σε μία δυναμική πορεία εξέλιξης και διεύρυνσης.

Καταλάβατε πλέον τον μηχανισμό με τον οποίο λειτουργούν οι υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Προοδεύετε πιο γρήγορα στο εξής, διότι δεν κινείστε υπολογίζοντας στην τύχη, αλλά στην καλή μεθοδολογία. Η εικόνα που έχετε είναι σφαιρική και ολοκληρωμένη. Θα σας αρέσει να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας και να τολμάτε σε νέους στόχους ή τρόπους για να ολοκληρώσετε το έργο σας.
Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές θα είναι ικανοποιητικό, για τις βιαστικές κινήσεις που κάνετε.

Είναι πολύ πιθανό μία νέα προοπτική να γίνει φανερή και ένα σχέδιο για ανάπτυξη με το εξωτερικό, ή μία μεγάλη επιχείρηση, ή ένα σημαντικό συμβόλαιο, να σας προταθεί.

Με λογική, επιμονή κι υπομονή, θα διαπιστώσετε πως κάθε πρακτικός στόχος εξελίσσεται αυτή την εποχή και σας προσφέρεται το έδαφος να κάνετε ουσιαστικά βήματα δίχως καθυστέρηση.

Υδροχόος

Τα πράγματα ρέουν με καθυστερήσεις και αγωνιάτε, προσπαθείτε, δουλεύετε πολύ για να έχετε κέρδη και οφέλη στη ζωή. Έχετε άγχος για να προοδεύσετε και θεωρείτε πως ό,τι πάρετε είναι λίγο για τον κόπο που καταβάλετε. Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά οι απολαβές σας θα έρθουν μετά από προσπάθεια.

Κάθε εργασία που σχετίζεται με τα οικονομικά σας μπορεί να προοδεύσει και οι ευκαιρίες θα είναι ορατές.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν; Αφήστε κατά μέρος την αγωνία, αφήστε την σχολαστικότητα που σας καθυστερεί να αναλάβετε δράση, προχωρήστε δυναμικά, θαρραλέα και με την πεποίθηση πως μπορείτε να κάνετε μία καινούργια αρχή. Προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, να δώσετε βάση και να κάνετε τον προγραμματισμό σας , όπου θα δοθεί η δυνατότητα της εφαρμογής των δεξιοτήτων σας. Μην αφήσετε την περίοδο αυτή να πάει χαμένη.

Θα είναι σημαντικό κάθε ταλέντο να αναπτυχθεί. Παρά την αναδρομή του Άρη που καθυστερεί πολλά θέματα ως τα τέλη του Ιουνίου, είστε ευνοημένοι. Χρήμα, δημιουργικές ιδέες, αλλά και πράξεις με απτά αποτελέσματα, σας περιμένουν, αρκεί η επένδυση σε χρόνο, κόπο, πιθανόν καλές συνεργασίες, να σας βοηθήσει για να αδράξετε μία καλή ευκαιρία εξέλιξης.

Έχετε αντοχή και υπομονή για να καλλιεργήσετε ιδέες και να συζητήσετε τα σχέδιά σας μόνο με σοβαρά άτομα. Άνθρωποι υπεύθυνοι, με πείρα και γνώση, θα σας είναι χρήσιμοι. Μην αναλώνεστε με άλλες συζητήσεις, παρά με ένα στόχο μακρινό, αλλά ωφέλιμο.

Ιχθείς

Η διπλωματία με τις συνεργασίες πλέον θα αποδώσει καλύτερα. Βαθμολογείτε τις κινήσεις που έγιναν ως τώρα και μάθετε σωστά από τα λάθη σας. Θα είναι καλό να είστε σε μεθοδική δραστηριότητα, καθώς είναι περίοδος για έρευνα πάνω στις ευκαιρίες και τα οικονομικά. Δεν είναι εύκολο να δράσετε μόνοι γι αυτό αναζητήστε συνοδοιπόρους, συνεργάτες, συμβούλους. Κάποιες λαμπρές ιδέες έρχονται ξαφνικά, και θα είναι αυτό που τελικά χρειάζεστε.

Τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να αποδώσει αυτή η περίοδος σε ευκαιρίες; Σίγουρα, έχετε την ευχέρεια να διευρύνετε τον κύκλο σας, είτε σε πολλές συνεργασίες ή γνωριμίες, είτε σε πολλές συναλλαγές

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις δικές σας γνώσεις και να ανταλλάξετε ιδέες πάνω στην ανάπτυξη των σχεδίων και αυτές θα επιδράσουν στις οικονομικές σας δραστηριότητες.

Επομένως, ανοίγεται ένας κύκλος θετικός για σας μέσα από αρκετά προσεκτικά όμως βήματα. Κι αυτό το υπογραμμίζω, γιατί δεν παύει ο Δίας (κυβερνήτης σας) να μην προσφέρει το μέγιστο της δυναμικής του και αντίθετα να διασπά την ενέργειά σας προς λεπτομέρειες και πολλές κατευθύνσεις.

Είναι σημαντικό να κρατηθείτε σε μία ισορροπία αλλά και μία σταθερή γραμμή, για να σχεδιάσετε τα οικονομικά σας προγράμματα. Οι πολλές ιδέες που φαίνεται να παρασύρουν σε διάφορες δραστηριότητες, δίχως άμεση και συγκεκριμένη απολαβή, δεν θα σας ωφελήσουν. Στις διακυμάνσεις της εποχής, θα είστε αρκετά ευάλωτοι, δίχως πρόγραμμα και μία πρακτική βάση. Σχεδιάστε μόνο ό,τι αποφέρει στο μέλλον και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι δύσκολο, αλλά απαραίτητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;